Bik – nedeljni horoskop za 2- 8. maj 2022.

Tokom nedelje od 2. do 8. maja od vas će se zahtevati veća mentalna i emocionalna snaga da prevaziđete različite situacije kroz koje ćete proći.

Nedelja najavljuje loše vesti o nekome koga poznajete, kao što je rođak, prijatelj ili kolega.

Profesionalno vam neće nedostajati mogućnosti za rad i dobru zaradu kroz ono čime se bavite. Važno je biti voljan da radite i isprobavate nove stvari, s obzirom na situaciju u vašoj zemlji.

Tokom ovih sedam dana, stres kojem ćete psihički i emocionalno biti izloženi biće uzrok sve češćih svađa i sukoba u vašem domu, za šta neće biti ozbiljnog razloga. Pokušajte da iskoristite to i vratite harmoniju u vaše porodične odnose, posebno ako shvatite važnost kontrole nad emocijama.

Ove nedelje biće vam teško da komunicirate sa predstavnicima vazdušnih znakova, Blizanaca, Vodolije ili Vage, posebno ako su vam rođaci.

Mnogi će imati priliku uz mnogo sreće i pomoći poznanika da okončaju neke nevolje u svom životu, bilo da se odnose na posao ili lične odnose.

Muški Bikovi će morati da obrate pažnju na svoje lične stvari, poverljive informacije i uopšte stvari koje ne želite da budu javno objavljene. Nedelja će proći dajući vam razne nove šanse, pa čak i sreću, ali sve će zavisiti od toga u kom pravcu gledate i kakva su vaša očekivanja. Iz tog razloga, neslaganja ili razočaranja nisu isključena.

Ženski Bikovi će imati tendenciju da provode više vremena sa prijateljima razgovarajući telefonom ili na sastancima uživo, što vas definitivno dovodi u opasnost da delite neproverene informacije ili podatke koje bi neko drugi želeo da zadrži u tajnosti. Vaš odnos sa 35-godišnjim muškarcem biće veoma delikatan i može doći do neslaganja u onome što očekujete ili šta ta osoba želi. Nedelja će biti pogodna za putovanja, susrete sa ljudima sa različitih udaljenosti i komunikaciju van granica vaše zemlje.

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake, kao i mesečni horoskop za april 2022.