Oskarovka Helen Miren u ulozi izraelske premijerke Golde Meir

Helen Miren (Helen Mirren) je neprepoznatljiva u novoj ulozi u filmu „Golda“. Ona će u novom ostvarenju igrati izraelsku premijerku Goldu Meir (Golda Meir).

Snimanje filma počelo je ove godine, a trenutno se snima na lokacijama u Londonu. Nedavno je objavljena fotografija sa snimanja koja je oduševila sve ljubitelje filmova, a na kojoj gotovo da ne možemo da prepoznamo čuvenu Helen Miren.

Radnja filma prati izraelsku premijerku Goldu Meir tokom Jomkipurskog (Yom Kippur War) rata. Celokupni Izrael, Golda i njen kabinet bili su iznenađeni napadom egipatskih, sirijskih i jordanskih snaga uoči praznika 1973. godine. Film će predstaviti brojne odgovornosti i kontroverzne odluke sa kojima je Golda, poznata i kao „Čelična dama Izraela“ morala da se suoči.

Reditelj filma je Gi Nativ (Guy Nattiv), koji je 2018. godine osvojio Oskara za najbolji kratki film „Skin“. Scenario za film je pisao Nikolas Martin (Nicholas Martin).

„Kao neko ko je rođen tokom Jomkipurskog rata, čast mi je da ispričam ovu fascinantnu priču o prvoj i jedinoj ženi koja je ikada vodila Izrael.“ – izjavio je Gi Nativ.

Pored Helen Miren, glumačku ekipu čine i Kamil Kotin (Camille Cottin), Rami Hojberger (Rami Heuberger), Lior Aškenzi (Lior Ashkenzi), Eli Pirsi (Ellie Piercy), Ed Stopard (Ed Stoppard) i drugi.

Još uvek nije poznato kada će film biti premijerno prikazan.

Summary
Helen Miren neprepoznatljiva u novoj ulozi
Article Ime
Helen Miren neprepoznatljiva u novoj ulozi
Description
Oskarovka Helen Miren (Helen Mirren) je neprepoznatljiva u novoj ulozi u filmu „Golda“. Ona će u novom ostvarenju igrati izraelsku premijerku Goldu Meir (Golda Meir).
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar