Zelena boja je HIT ove sezone – 8 kombinacija kojima nećete odoleti

Zelena boja je jedna od boja koje su ove sezone u modi. Od tamno zelene do fluorescente. Ona smiruje i prija oku, a savršeno stoji i plavušama i brinetama. Mi smo za vas izdvojili nekoliko zanimljivih odevnih komada u zelenoj boji.

Zeleni sako

Zeleni blejzer je pravi hit za proleće-leto 2022. godine, naročito ako je oversized. Ako je duži, možete ga nositi kao blejzer-haljinu. A ako je kraći, predivno izgleda u kombinaciji sa suknjom bilo koje dužine. Celu odevnu kombinaciju možete da upotpunite zelenim minđušama.

Elegantna smaragdno zelena haljina

Smaragdno zelena je jedna od lepših boja. Ovako jednostavna haljina u ovoj boji je efektna i deluje vrlo prefinjeno. U haljini kao na slici možete da odete na bitan poslovni sastanak i da budete sigurne da ćete svojim stilom ostaviti sve bez reči. Uz ovakvu haljinu, najlepše idu salonke sa štiklom.

Žensko odelo pogodno za različite prilike

Ženska odela su sve zastupljenija u modnim kolekcijama. Jedno odelo svaka dama treba da ima u svom garderoberu. Možete ga nositi tokom dana, kao i u večernjim izlascima kada je potrebno da izgledate elegantno. Tada ceo stil upotpunite nakitom i poželjna je elegantna obuća na štiklu. Odelo u ovoj boji je idealno za predstojeće prolećne dane.

Tamno-zelena bunda je šik

Tamno zelena bunda od veštačkog krzna je za nešto smelije dame. Ona se nosi uz džins. Dovoljno je upadljiva, da ostatak odeće treba da bude jednostavan. Ako imate nekoliko jakni ili bundi, onda može da dođe na red i bunda u ovoj boji.

Letnja zelena kombinacija

Letnja kombinacija u kojoj dominira zelena boja. Osim suknje, blago zvonastog kroja u zelenoj boji, dama je odabrala i košulju, šarenog dezena. Sve je sjajno uklopila. Košulju vezala u čvor i to je jedan od popularnih načina nošenja letnjih košulja.

Lepršava zelena haljina za sve uzraste

Kako divna, lepršava zelena haljina. Ona je idelna ze letnje večernje izlaske. Možete je nositi uz ravnu obuću, kao i cipele sa visokom potpeticom, u zavisnosti od prilike. Inače ovakav model haljine je dobro došao u ženski garderobar.

I naočare za sunce mogu biti u zelenoj boji

Naočare za sunce sa jarko zelenim okvirima. Možete da budete skroz u crno obućeni i da celu priču upotpunite ovakvim naočarima. Moderne, urbane naočare koje će i najjednostavniji stil učiniti zanimljivijim.

Smaragd je večan

I za kraj, ukoliko niste fan zelene odeće, onda možete imati bar neki komad nakita u ovoj boji. Smaragd posebno ističe lepotu zelenih očiju. Uz večernju malu crnu haljinu, izgleda svetski.

Ostavi svoj komentar