Pripremite se za proleće -saznajte kojih 5 boja će biti moderno

Svi sa nestrpljenjem iščekujemo proleće, koje sa sobom donosi sunčane dane pune cveća, ali i jarke, vesele boje. Na proleće odeća postaje lakša, lepršavija, a vedre boje dolaze do izražaja.

Za vas smo izojili 5 modernih boja za ovo proleće.

Narandžasta

Narandžasta boja predstavljena je kao vodeća boja u prolećnim kolekcijama ove godine. Biće prisutna na najrazličitijim odevnim komadima, od košulja, bluza do pantalona, suknji i haljina. Narandžasta boja nas asocira na sunce i vedrinu i zato joj se radujemo, kao i proleću.

Zelena

Koja boja više asocira na proleće nego zelena? Različite nijanse zelene boje, od neon zelene do smaragdne, veoma su moderne ovog proleća i odišu svežinom i novim buđenjem.

Roze

Ovog proleća moderna je i barbi roze boja. Nju možete kombinovati i sa drugim bojama i eksperimentisati sa različitim stilovima. Na pistama smo u prolećnoj kolekciji za ovu godinu, mogli da vidimo i smele kombinacije narandžaste i zelene boje.  

Puter nijansa

Za sve nežnije dame, ali i one koje ne vole preterano jarke boje, ove sezone moderna je i krem, odnosno puter nijansa. Pantalone i džemperi u krem boji, idealni su za poslovne prilike ovog proleća.  Minimalistički stil nikada nije izašao iz mode, a ove sezone se ogleda u baš puter nijansi.

Boja lavande

Nijansa lavande iz spektra ljubičaste boje, spada u najnežnije i najženstvenije boje. Ona je iz sezone u sezonu iznova moderna. Boja lavande može se kombinovati sa različitim nijansama kako odeće, tako i šminke.

Summary
5 modernih boja ovog proleća
Article Ime
5 modernih boja ovog proleća
Description
Svi sa nestrpljenjem čekamo proleće koje sa sobom donosi sunčane dane pune cveća, ali i jarke, vesele boje. Na proleće odeća postaje lakša, lepršavija, a vedre boje dolaze do izražaja.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar