Jesenji kaputi koje ćemo nositi ove sezone

Stigla nam je jesen na velika vrata i prohladni dani. Ono što nam je neophodno u našem garderoberu su jesenji kaputi. Ukoliko prošetate malo po radnjama naćićete na desetine lepih i modernih kaputa u kolekciji jesen/zima.

Teddy kaputi

Tedi (teddy) kaput, u prevodu kaput meda je pravi hit nekoliko sezona unazad. Možete ga naći u različitim bojama, od bež, braon, pink.. On se lako kombinuje.

teddy kaput

Osim toga što savršeno ide uz dnevne odevne kombinacije, idealno se slaže i sa večernjim. Moderan i zasigurno topao kaput. U njemu nema zime. Još 2018. godine Max Mara je izbacila liniju tedi kaputa, ali do danas nisu izašli iz mode.

I dalje su prisutni u modnim kolekcijama za jesen zimu 2021-2022. godine, a takođe su i veoma zastupljeni deo street style mode.

Kaputi u jarkim bojama

Ako želite u sive jesenje dane da unesete vedrinu, odaberite kaput u boji poput ovih na slici. Klasičan model kaputa, zauvek. Ono što je interesantno je njegova boja, i ako vam je ostatak odeće u tamnijim bojama, bojama jeseni, on će zasigurno celu odevnu kombinaciju osvežiti.

roze kaput

U ponudi imate različite boje, od pink, do jarko žute. Ovakvi kaputi unose vedrinu u jesenje modne kombinacije.

Plišani jesenji kaput

Bordo štepani kaput na kockice. Dugačak i elegantan. Od pliša. Sve ukupno vrlo zanimljiva kombinacija za ovu jesen. U njemu ćete izgledati otmeno i prefinjeno.

bordo kaput jesenji

Savršeno ide uz štikle i malu crnu tašnicu. Ali ako ste smeli da spojite i dva različite stila, nećete pogrešiti. Dobro će ići i u dnevnoj varijanti sa farmerkama, džemperom i patikama.

Plišani kaputi nisu nešto što vam je neophodno, ali ako ste modni sladokusac, nije loše da bar jedan bude deo vašeg gardrobera. On je različit od drugih kaputa po materijalu i sa njim ćete i najjednostavniju modnu kombinaciju, učiniti zanimljivijom.

Bež klasični kaputi

Bež kaput je nešto što svaka dama treba da ima u svom ormanu. Ovaj model se vezuje u struku i ističe ga. Savršene je dužine, jer nije ni kratak, a ni skroz dugačak. Pored toga bež kaputi su se uvrstili poslednjih godina u must-have komad odeće među svetskim dizajnerima.

bez kaput

Jednostavan, ali vrlo efektan kaput. Mnoge svetske zvezde u dnevnim odevnim kombinacijama, nose upravo bež kaput. Boje variraju od svetlo bež, do tamnije, ka braon.

Šuškavi kaput, nalik na jaknu

Kaput nalik na zimsku jaknu, od šuškavog materijala. Ako volite da vam je toplo, a da ne budete u sportskoj zimskoj jakni, odaberite baš ovakav kaput.

On može da se nosi na patike, ali i u večernjim odevnim kombinacijama uz štikle. Udoban, moderan kaput, u kom ćete izgledati odlično, a osećati se ušuškano.

Foto: Nastasija Nastevski

Ostavi svoj komentar