Zimske oversized jakne su u modi i ove sezone

Trend sportske i udobne odeće je sve više prisutan, a oversized jakne zauzimaju sigurno mesto ove zimske sezone. Kaputi i bunde svakako nikada neće izaći iz mode, ali svoj ormar možete osvežiti i novim odevnim komadom kao što je oversized jakna. One se mogu uklopiti sa različitim odevnim kombinacijama, a veoma su udobne i tople.

Oversized jakne se mogu naći u različitim bojama koje su u trendu i dužinama. Najčešće se mogu naći u crnoj, beloj ili maslinasto zelenoj boji. One su postale neizostavni deo street style-a, a mogu se nositi sa farmerkama, kožnim pantalonama, pa čak i preko tanjih jakni.

Mnoge poznate ličnosti obožavaju ovaj odevni komad, a među njima su Hejli Biber (Hailey Bieber), Rijana (Rihanna), Kendal Džener (Kendall Jenner) i Irina Šajk (Irina Shayk). Čini se da Hajli Biber ima bezbroj oversized jakni.

Mogu se naći i kožne oversized jakne, međutim one su rezervisane za jesenje ili prolećne dane. Takođe već nekoliko godina unazad moderne su i džins jakne broj veće, koje su idealne za proleće.

Oversized jakne možda nisu za svečane i poslovne prilike, ali su idealne za opuštene gradske šetnje i svakodnevne aktivnosti.

Summary
Zimske oversized jakne su u modi i ove sezone
Article Ime
Zimske oversized jakne su u modi i ove sezone
Description
Trend sportske i udobne odeće je sve više prisutan, a oversized jakne zauzimaju sigurno mesto ove zimske sezone.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar