Leopard print privlači pažnju

Bilo da je leto ili zima, leopard print je uvek aktuelan. Njega nose smele žene. Mnogi ga smatraju napadnim i ekstravagantnim, ali on je ove sezone posebno in.

Zahtevan je za kombinovanje, i ukoliko se odlučite npr. za suknju sa leopardom, obavezno je da gornji deo bude jednobojan, jer je sa njim lako otići u kič.

Od dvadesetih godina prošlog veka, pa sve do danas on se provlači u modnom svetu, bilo kao detalj ili pak kao cela odevna kombinacija.

Izgledaće vrlo seksi, elegantno i izazovno ako ga nosite na pravi način. Da bi ovaj dezen na vama stajao skladno i otmeno, najbolje je da ga kombinujete sa prirodnim bojama, poput krem nijanse, boje peska, sa pastelno roze tonovima, ili crnom bojom.

Leopard print može da bude dezen vaše ešarpe, šešira, male torbe ili obuće. Prethodnih sezona su bile aktuelne i leopard haljine, dok su u zimskom periodu zastupljeni kaputi i bunde od veštačkog krzna sa ovim animal printom.

Ako se dvoumite da nosite leopard print ili se plašite da nećete znati da ga iznesete, sada je pravo vreme da prelomite. Ove sezone je i onako on u trendu te će biti sasvim uobičajeno da nosite leopard suknju, majicu ili haljinu.