Gumene čizme su hit – pogledajte sa čime ih možete kombinovati

Jesenji kišni dani zahtevaju adekvatnu obuću. Gumene čizme su pravi izbor. Velika prednost street stajla je u tome što dozvoljava da gumene čizme budu u kombinaciji sa različitom odećom. Od potpuno kežual sportske, do haljina, suknji ili sakoa sa pantalonama. Nekada su gumene čizme bile samo u tamno zelenoj boji ili crne, a danas ih ima u raznim bojama. Utoliko je lakše da ih kombinujete sa drugim odevnim predmetima.

Tamno zelene gumene čizme u kombinaciji sa extra large bež sakoom izgledaju skroz fashion. Na sve to ovo dama se odlučila na upadljivu tašnu, zanimljivog dezena, koja je celoj ovoj odevnoj kombinaciji dala pečat.

Verovatno nikada ne biste rekli da crne gumene čizme mogu da se kombinuju sa belom haljinom. Zvuči čudno, ali kada pogledate sledeći primer shvatite da izgleda fenomenalno. Na belu lepršavu haljinu sa bež zlatastim motivima, ova dama je obula crne gumene čizme. I ovoga puta izbor tašne je dodatno učinio stil zanimljivijim.

Kada se opredelite za farmerke i gumene čizme, tu nema omaške. Kežual modernu odevnu varijantu dobićete, ukoliko su čizme u nekoj zanimljivoj boji. Kraljevsko plava boja i džins se slažu odlično. Na sve to možete da ponesete džemper, kaput i veliki šal u bež boji i izgledaćete fantastično.

Uz gumene čizme nije obavezna sportska tašna. Ova dama je uz narandžaste čizme, ponela tašnu iste boje, ali ne i istog stila. Tašna je elegantna i sjajno bi išla i uz elegantnu odevnu kombinaciju, kao što ide i uz ovu kežual dnevnu. Uz to obucite farmerke i crni kaputić i spremne ste za jesenji dan.

Čizme kao potpuni kontrast ovom stilu. Crno siva modna kombinacija, sa nežno roze gumenim čizmama. One su osvežile ceo stil i učinile da ova dama izgleda ženstveno. Iako su čizme svetle boje, fantastično idu na crne čarape na tufne. Nekada spojite nespojivo i dobijete pravu stvar.

Ostavi svoj komentar