„Ne gledaj gore“ – novi film sa Leonardom Dikapriom i Dženifer Lorens

„Zasnovano na istinitim događajima – koji se nisu dogodili.“

Ne gledaj gore“ (Don’t Look Up) je novi film u kome igraju neka od najvećih glumačkih imena današnjice – Leonardo Dikaprio (Leonardo DiCaprio), Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) i Meril Strip (Meryl Streep). Biće dostupan na platformi Netfliks od 24. decembra, a sinoć je izašao i prvi, zvanični, trejler za film.

Radnja ove naučnofantastične crne komedije, prati dva astronauta koji moraju da pronađu način, kako da upozore čovečanstvo na kometu, koja se sve više približava zemlji i preti da je uništi.

Ovo je prvi put da Dženifer Lorens i Dikaprio igraju zajedno na filmu. Njih ćemo gledati u ulogama doktorke Kejt Dibijanski i doktora Rendala Mindija, koji putuju po Americi, tražeći način da upozore čovečanstvo na veliku opasnost. U to, bezuspešno pokušavaju da upozore i predsednicu Sjedinjenih Američkih Država, koju igra čuvena Meril Strip.

Pored pomenute trojke, u filmu igraju i Kejt Blanšet (Cate Blanchett), Tajler Peri (Tyler Perry), Džon Hil (Jonah Hill), Ariana Grande (Ariana Grande), Timoti Šalame (Timothee Chalamet), zvezda serije „Prijatelji“ Metju Peri (Matthew Perry) i drugi. Reditelj filma je Adam Mekej (Adam McKay).

Pogledajte najnoviji trejler za film.

Ostavi svoj komentar