Horoskop za decembar 2021. – Ribe

Posao – Nije sve tako crno

Finansijski izazovi sa kojima se suočavate nisu posledica vašeg pogrešnog načina rada već samo privremena prepreka na koju ste naišli. Teško se snalazite u brzom rešavanju problema i verovatno će vam koristiti pomoć ili savet iskusnijih poslovnih saradnika. U svojim poslovima trebalo bi da se više oslanjate na osobe ženskog pola.

Vaša prilika za prosperitet nije sveukupno nestala već se samo odložila. Svoju situaciju vi ne sagledavate racionalno već u ovom periodu sve vidite uglavnom negativno. Prihvatite činjenicu da svako ima probleme i da je pitanje naše percepcije da li su oni rešivi ili nisu. Bitan pomak ćete napraviti ako promenite ugao iz kog posmatrate stvari.

Ljubav – Slobodnima se može desiti ljubav na prvi pogled

Zbog poslovnih problema zanemarićete značaj svog emotivnog života. Može se desiti da pred voljenom osobom delujete odsutno i zamišljeno i vaši razgovori neće biti srdačni i nežni kao inače. Osoba s kojom ste u vezi neće vam zbog toga zameriti i čak ćete imati podršku da istrajete i budete hrabri u svemu što vam se na poslu dešava. Bilo bi dobro, ako imate mogućnosti, da negde zajedno otputujete, bar na kratko, jer će vam to veoma prijati.

Slobodni pripadnici ovog znaka preko prijatelja će upoznati osobu koja će im se jako dopasti već na prvi pogled. Već za kratko vreme može doći do toga da u novom partneru prepoznate sve one dobre osobine za kojima već dugo tragate.

Zdravlje – Potreban vam je odmor

Zbog napornog procesa rada nerviranja zbog posla može doći do pada imuniteta. Potrebno vam je vreme za regeneraciju i više odmora. Hranite se zdravije.

Pročitajte horoskop za decembar 2021. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar