Devica – horoskop za decembar 2021.

Posao – Inicijativa za bolju poziciju će se isplatiti

Finansijski aspekt vam je trenutno veoma važan i veći deo svoje energije ulažete u sticanje materijalnog i dobijanje veće zarade. Ako ste u potrazi za dodatnim poslom moguće je da će vam se pojaviti nekoliko različitih a dobrih opcija. U ovom periodu ste na svom vrhuncu i ništa vam nije teško pa bi zaista trebalo da se više poslovno angažujete i uđete u nove i raznovrsnije projekte.

Ako budete doneli ispravne odluke, a verovatno hoćete, očekuje vas prilika da promenite svoj status nabolje i izborite se za radno mesto na kome ćete biti mnogo bolje plaćeni. Ne bi trebalo da budete statični i da čekate inicijativu drugih već se sami borite i verujte u sebe.

Ljubav – Povoljan period za slobodne

Emotivna situacija biće povoljna u sledećih mesec dana, pa i nešto duže. Slobodni će imati mogućnost ulaska u veoma lepu i harmoničnu vezu. Ako planirate odlazak na putovanje možda baš na tom putu upoznate interesantnu osobu.

Device koje su već zauzete očekuje udvaranje osobe koja je takođe već u nekoj dužoj vezi ili u braku a koja neće imati problema da im jasno pokaže svoju naklonost. Biće vam teško da odolite nekome ko je veoma uporan ali sa druge strane nećete imati ambcija ni da rizikujete već postojeću vezu/brak ulaskom u neku prolaznu avanturu. Svakako se može reći da vas očekuje zanimljiv period.

Zdravlje – Imate višak energije

Hiperaktivni ste i potreban vam je ventil za izbacivanje viška energije. Svakodnevnom rekreacijom i intenzivnijim vežbama dovešćete svoje telo u top formu.

Ostavi svoj komentar