Najpopularnije serije na Netfliksu u poslednjih 10 dana

U poslednjih desetak dana je na platformi za gledanje filmova i serija – Netfliks (Netflix), bilo dosta promena u listi najgledanijih serija. Južnokorejska serija „Squid game“ pala je na drugo mesto, ispod nove sezone triler serije „You“. Serije „Maid“ i „Shameless“ zadržale su se na listi najgledanijih, ali su među njih dospele i nove serije. Otkrivamo vam top 5 serija na Netfliksu koje.

„You“

Američka serija „You“ je psihološka drama, čija radnja prati priču o Džou Goldbergu koji ima brojne opsesije. Na ovonedeljnu top listu dospela je nova, treća, sezona ove serije u kojoj se Džo i Lav venčavaju i odgajaju svog novorođenog sina Henrija u kalifornijskom predgrađu Madre Linda. Džo nastavlja da ponavlja svoj ciklus opsesija, sa sve većim interesovanjem za komšinicu Natali, ali njegova supruga odlučuje da pronađe način da to spreči. Oni su sve, samo ne obične komšije. Nova sezona počela je da se emituje 15. oktobra.

„Squid game“

Squid game, južnokorejska serija, dospela je među najgledanije ikada na platformi Netfliks. Serija je fokusirana na monstruoznu igru u kojoj učestvuje 456 igrača. Ljudi sa margine, očajni i u dugovima bore se da osvoje nagradu od 45,6 milijardi vona, tako što igraju, naizgled, jednostavne dečije igrice, međutim onaj ko izgubi biva nasilno ubijen.

„Maid“

Serija je inspirisana Nju Jork Tajmsovim („New York Times“) bestselerom „Sluškinja: naporan rad, niska plata i volja majke za preživljavanjem“, memoarima Stefani Lend (Stephanie Land). Serija prati priču o Aleks, samohranoj majci, koja se okreće čišćenju kuća, da bi sastavila kraj sa krajem. Ona beži od nasilne veze i prevazilazi beskućništvo, kako bi stvorila bolji život za svoju ćerku Medi. Ova serija je surova i inspirativna priča o borbi jedne majke.

„Shameless“

„Shameless“ je američka komedija, u kojoj se u centru pažnje nalazi neobična porodica Galager. Ova serija obiluje crnim humorom, a radnja prati Frenka Galagera, samohranog oca šestoro dece, koji dane provodi na ulici, opijajući se. Njegova deca brinu se sama o sebi, dok on upada u probleme, a najstarija ćerka Fiona drži porodicu na okupu.

„Riverdale“

Američka tinejdž drama „Riverdale“ zasnovana je na likovima iz stripa „Archie Comics“.  Serija prati život Arčija Endruza, koji živi u malom gradu Riverdejlu i istražuje njegovu tamnu stranu, skrivenu, iza naizgled idilične slike.

Izaberite neku od preporučenih serija, koje su bile najgledanije protekle nedelje i uživajte.

Foto: Youtube-screenshot

Ostavi svoj komentar