Da li ste videli nove Versaće platforme? – kao da su izašle iz 90ih

Na svojoj reviji za sezonu jesen ’21, koju su odlučili da održe van Milanske nedelje mode, brend Versaće (Versace) je prikazao neke od najviših potpetica koje je ova sezona do sad videla.

Za ovu priliku na pisti su se pojavile sestre Hadid – Điđi i Bela.

Nove platforme su potpuno u Versaće stilu, koji ova modna kuća gaji još od Đanija Versaćea koji je svoje supermodele obukao u lakirane, pastelne i metalik verzije sa angora čarapama i džemperima u svojoj kampanji za jesen/zimu 1994. godine.

Njegova sestra, Donatela Versaće, odlučila se da rekreira ove modele i ponovo ih vrati u modu. Međutim, Versaće platforme su često prisutne na pistama. Bile su prikazane u okviru kolekcija 90ih, 2020. godine i sada su ponovo u modi.

Platforme su se proširile i na muške i na ženske modele, koji su zajedno predstavljeni, a takođe je prikazan i novi logo „La Greca“, koji se pojavio na seriji muških kožnih pertli, sa gumenim isečenim đonom u obliku motiva.

Novi modeli imaju višeslojne platforme koje su urađene u osnovnoj, ali i zalizanoj crnoj koži i imaju niz satenskih kaiševa koji idu do visine gležnjeva. Napravljene su u vedrim bojama kao što su žuta i crvena, a i  sama Donatela ih nosi.

Ostavi svoj komentar