Neverovatni autfiti Lejdi Gage na premijerama „Kuće Gučijevih“

Na premijerama filma „Kuća Gučijevih“ (House of Gucci), najviše pažnje je privukla Lejdi Gaga (Lady Gaga) i njene nesvakidašnje odevne kombinacije.

Premijere filma počele su da se održavaju ovog meseca, a svetska premijera bila je u Londonu.

„Kuća Gučijevih“ je film o nesrećnoj sudbini porodice Guči (Gucci), nakon ubistva Mauricija Gučija (Maurizio Gucci), italijanskog modnog giganta, čije je ubistvo naručila njegova supruga Patricija Ređani (Patricia Reggiani).

Najviše pažnje na londonskoj premijeri, privukle su zvezde filma i njihove modne kombinacije, a naročito Lejdi Gaga, koja u filmu ima glavnu ulogu.

Ona se na crvenom tepihu pojavila u neverovatnoj, ljubičastoj haljini modne kuće Guči. Haljina ima prozirni panel i kristalne detalje. Kombinaciju je upotpunila sa Guči mrežastim čarapa i rukavicama koje su ukrašene kristalima.

Selma Hajek (Salma Hayek) je takođe nosila Gučijevu kreaciju – dugačku, zlatnu haljinu sa V izrezom i kapa rukavima i srebrne, metalik, kožne sandale sa platformom. Stajling je upotpunila italijanskim draguljima.

Na premijeri u Milanu, Lejdi Gaga se pojavila u vatreno, crvenoj Versaće (Versace) haljini sa visokim prorezom na butini. Uz haljinu je uklopila i crvene platforme sa štiklom i nakit brenda Tifani (Tiffany and Co). Ova haljina inspirisana je Versaće kolekcijom za proleće/leto 1995. godine.

Na premijeri u Njujorku, Lejdi Gaga je nosila elegantnu, crnu Armani Prive haljinu u italijanskom stilu. Gornji deo haljine je proziran i vezuje se oko vrata. Kosa joj je bila oblikovana u klasičnu punđu sa šiškama. Pogledajte kako je pozirala sa legendarnim glumcem Al Paćinom (Al Pacino).

Njen poslednji autfit na premijeri u Los Anđelesu, nije ništa manje glamurozan od prethodnih. Ona je nosila srebrnu, dugačku haljinu bez ramena koju potpisuje Valentino. Izgled je upotpunila elegantnom ogrlicom i minđušama.

„Za ovu priliku, sam posebno želela da nosim italijanske dizajnere. Moja porodica je iz Italije i želela sam da proslavim sve italijanske dizajnere koje volim, ali ima ih mnogo pa sam morala da napravim neke izbore, ali hvala Valentinu na ovoj prelepoj haljini.“ – izjavila je Lejdi Gaga za Entertainment Tonight.

Film će se prikazivati u našim bioskopima od 24. novembra.

Ostavi svoj komentar