Objavljen datum početka emitovanja nove sezone serije „Seks i grad“

Konačno je objavljen datum početka prikazivanja nove sezone čuvene serije „Seks i grad“ (Sex and the City). „Upravo tako“ (And Just Like That) počeće da se emituje od 9. decembra 2021. godine na HBO MAX, najavljuje ova kuća.

Kao što je poznato, u novoj sezoni nećemo imati prilike da gledamo lik Samante Džons, koju je igrala Kim Katral (Kim Cattrall). Nije poznato zašto ona neće biti deo glumačke ekipe, ali se zna da je poslednjih godina imala zategnute odnose sa kolegama iz serije, posebno sa Sarom Džesikom Parker (Sarah Jessica Parker).

U nastavku ćemo gledati poznati trio Keri (Sara Jessica Parker), Šarlot (Kristin Davis) i Mirandu (Cynthia Nixon), one će se u njihovim pedesetim godinama suočavati sa komplikovanim međuljudskim odnosima i verujemo „razbijati“ mnoge tabu teme, kao što su to i ranije činile. U seriji će se pojaviti i čuveni Zverka (Chris Noth), Ejdan (John Corbett), Stiv (David Eigenberg), ali i mnogi novi likovi. Nažalost nedavno je preminuo glumac Vili Garson (Willie Garson), koji je igrao Kerinog najboljeg prijatelja, Stenforda Blenča.

Keri Bredšo će u novoj sezoni, čitati knjigu „Uhvati zeca“ domaće autorke Lane Bastašić, koja je za ovaj roman dobila Evropsku nagradu za književnost 2020. godine.

Do 9. decembra ima još samo malo, sa nestrpljenjem čekamo novu sezonu!

Foto: Youtube-screenshot

Ostavi svoj komentar