„Sam u kući“ – u novembru novi film iz popularnog serijala

Nova verzija omiljenog prazničnog filma „Sam u  kući“ izlazi 12. novembra, a biće premijerno prikazana na „Disney+“ striming platformi. Meksa Mersera, glavnog junaka glumiće Arči Jejts (Archie Yates), koga smo zavoleli još u ulozi koju je imao u filmu „Jojo Zec“ (Jojo Rabbit). Novi film zvaće se „Home Sweet Home Alone“.

Kao i u originalnoj verziji roditelji će greškom zaboraviti desetogodišnjeg dečaka, kada krenu na porodično putovanje, ovog puta u Tokio. Meks je, međutim, sposoban da se stara sam o sebi, a to će dokazati kada se suprotstavi kriminalcima, bračnom paru lopova koji su se nameračili na njegovu kuću. Ovo je šesti film u franšizi „Sam u kući“.

Film je režirao Den Mejzer (Dan Mazer), a scenario su pisali Maiki Dej (Mikey Day) i Striter Seidel (Streeter Seidell). Sporedne uloge igraju Eli Kemper (Ellie Kemper), Rob Dilejni (Rob Delaney), Kenan Tompson (Kenan Thompson) i Pit Holms (Pete Holmes).

Glavni junak u originalnoj verziji iz 1990. godine, bio je dečak Kevin Mekalister, koga je glumio Mekoli Kolkin (Macaulay Culkin). Film je zaradio 477 miliona dolara i time postao jedna od najplaćenijih komedija sve do filma Mamurluk 2 (Hangover Part II).

Iako su mediji prenosili da će se Mekoli Kolkin možda pojaviti i u novom filmu, on je na Twitter-u demantovao tu informaciju.

Sa nestrpljenjem čekamo zimske praznike, koji ne mogu da prođu bez filma „Sam u kući“.

Pogledajte trejler za novi film „Home Sweet Home Alone“.

Foto: Youtube-screenshot

Ostavi svoj komentar