Oversized košulje – kako i sa čime nositi

Najbolja stvar u vezi oversized košulje je što ona odgovara svakoj konstituciji. Ne postoji žena kojoj ova košulja ne stoji, ako ume dobro da je upari i iskombinuje sa odgovarajućim aksesoarom. Ona se može nositi i bez ikakvih dodataka, ali i sa dosta nakita. Još jedna prednost je to što uz nju možemo nositi šminku kakvu želimo, ona se uklapa sa tamnijim nijansama, ali i sa blagom, nude šminkom.

Jedna od najjednostavnijih kombinacija je široka bela košulja i farmerke. Možemo obući džins različitih krojeva i izabrati da li želimo tamniji ili svetliji. Uz ovu kombinaciju obucite starke ili obične patike i dobićete pravi street style.

Tokom letnjih dana ovu košulju možete uklopiti i sa mini suknjama. Uvucite je u struku, obucite omiljene sandale i stavite dosta nakita. U ovoj kombinaciji možete suknju zameniti i sa teksas ili krem šorcem.

Omiljena letnja kombinacija, tokom vrelih dana je oversized košulja u ulozi haljine. Ako vam je košulja previše široka, možete je strukirati kaišem. Ovo je idealna kombinacija za neki opušteni ručak, ali i noćni izlazak. Međutim ovakvu haljinu možete nositi i na jesen sa dubokim čizmama, ako preko košulje obučete dugački džemper sa sečenim rukavima. To je prava moderna kombinacija za ovu jesen/zima 2021 sezonu.

Sivi džemper, crne čizme, moderna torba i tanke grilon čarape – idealan jesenji spoj, koji možete nositi i na poslu i u slobodno vreme.

Imamo rešenje za sva godišnja doba. Zimi obucite oversized košulju ispod mekanog džempera, tako da viri samo kragna. Obucite poslovne pantalone ili kožne za opuštenije prilike i imate dobitnu kombinaciju za hladne dane.

Kao što vidite oversized košulja je univerzalni modni komad i nećete se pokajati ako je imate u ormaru. Osmislite svoje kombinacije i ostavite utisak gde god da odete.

Ostavi svoj komentar