Džins jakne koje će dati pečat vašem izgledu

Večita džins jakna. Nosimo je u prohladnjim letnjim večerima i u jesen, kao i ispod debele zimske jakne. Džins jakna je odevni komad za uvek. Ako ste sportski ili kežual tip, onda jednu obavezno treba da imate u svom ormanu. Postoje razne boje takozvanih „džinski“.

Ona može da bude dugačka i skroz kratka. Ispred nas su dve dugačke džins jakne i obe su po malo iscepane. Moderne i lako se kombinuju. Možete da je nosite uz džins pantalone, ali i uz crne ili bele. Ispod je dovoljna jednobojna pamučna majica i vi ste spremni za dnevnu šetnju.

Džins u kombinaciji sa kožom

Ovakva džins jakna savršeno ide u crne farmerke, ali iz uz kožne pantalone. Nju možete nositi na patike, ali još lepše ide uz grube crne kožne jesenje čizma. Na ovoj jaknu su rukavi, kragna i džepić od kože. Vrlo interesantan model.

Standarne džins jakne, savršene dužine

Uvek ovakav stil možete da upotpunite nekim komadom nakita ili šalom, na primer belim. Ovakva jakna ide uz sve, od pantalona, do helanki i suknje.

Džins može da bude izbeljen na nekim mestima i sve to ove jakne čini različitim. Ukoliko ste fan vintidž stila, ili jednostavno vam se sviđa ovaj tip izbeljenosti na nekim delovima materijala, ovaj tip jakne je pravi za vas.

Broš kao detalj

A ako želite da stavite na nju neki lični pečat, odaberite broš po vašoj želji. Možete oko kragne da stavite jedan, ali i nekoliko u nizu. Broševi mogu da budu za natpisima, šareni, ali bi lepo stajalo i broševi sa cirkonima. Sve zavisi od ostatka odeće koju odlučite da ukombinujete sa vašok džins jaknom.

Ostavi svoj komentar