Kroks na štiklu – mi ih ne bismo nosili, a vi?

Brendovi Balesijaga (Balenciaga) i Kroks (Crocs) su, kao rezultat njihove kolaboracije, predstavile novi model Kroks gumenih klompi na štiklu koju su nazvale  „Madame Mule“.

Ovo nije pri put da ove dve kompanije sarađuju, prvi put su još 2017. godine predstavili model platformi.

Brend Kroks se vraća na tržište, sa novom kolekcijom za proleće/leto 2022, pa se Balensijaga verovatno iz tog razloga odlučila na ponovnu saradnju. Sa Kroksom su sarađivali i Kanje Vest (Kanye West), ali i mnoge druge poznate ličnosti.

„Naša klompa služi kao prazno platno koje može da podstakne najnovije trendove ili razgovore.“ – izjavila je Mišel Pul (Michelle Poole) potpredsednica globalnih proizvoda i marketinga u Kroksu.

Obe modne kuće su poznate po modnim „izletima“ koji su ruku na srce često bili prihvaćeni od strane potrošača. Setimo se šoka koji su izazvale Balensijagine patike sa glomaznim đonom. Ipak, one su postale i ostale odevi predmet koji nose milioni.

Pogledajte kako izgledaju njihove nove klompe. Videćemo da li će biti prihvaćene od strane tržišta ili će ostati još jedan pokušaj inoviranja bez estetske osnove.

Mi nismo sigurni da bismo ih nosili, a vi?

Summary
Kroks na štiklu – mi ih ne bismo nosili, a vi?
Article Ime
Kroks na štiklu – mi ih ne bismo nosili, a vi?
Description
Kompanije Balesijaga (Balenciaga) i Kroks (Crocs) su, kao rezultat njihove kolaboracije, predstavile novi model Kroks gumenih klompi na štiklu koju su nazvale  „Madame Mule“.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar