Fluorescentne cipele i krpice – kako ih nositi i izgledati stajliš

Fluorescentne boje u modnim komadima, su pravi hit poslednje dve sezone. Savršeno stoje leti na preplanuli ten, a nosiće se i u jesenjoj kolekciji. One po malo „bodu“ oči, stoga treba vrlo obazrivo birati odeću ovih boja, jer lako je preterati sa njima. Fluorescente boje su došle iz mode osamdesetih i do danas se nose.

Uklopite neon cipele ili čizme uz večernji i dnevni outfit

Prvo su bile zastupljene u sportskoj odeći, ali sve više se nose i u večernjim odevnim kombinacijama.

Ako ne želite da svetlite, već da na diskretan način ispratite ovaj modni trend, onda je naš predlog da odaberete obuću u nekoj od fluorescentnih boja. Neon zelene šimi cipele ili čizme savršeno stoje uz crnu haljinicu. Efektno, a ne pretenciozno.

Beli outfit uz neon obuću takođe može biti dobitna kombinacija za dnevne varijante. Sigurno ćete privući pažnju a opet biti stajliš, odmereno obučeni.

Siva se dobro kombinuje sa drečavim bojama

Kada je reč o bojama sa kojima se fluorescentne boje dobro slažu, ne smemo zaboraviti sivu. Neupadljiva sama po sebi dobro ide sa jarkom zelenom, narandžastom ili pink roze.

Fluorescente torbice

Ukoliko želite samo u detaljima da osvežite vaš modni stil sa ovom veselim i upadljivim bojama, onda je najbolje da se opredelite za neon tašnu.

Jesenji fluoresecentni kaputi

Ne možemo a da ne pomenemo, da će u jesenjim tmurnim danima i vaš kaput u fluorescentnoj roze da odskače i dominira uličnim stilom. Neon boje su po poprilično zastupljene u street style.

Haute couture kombinacije

Takođe, zastupljene su i na modnim pistama, jer koliko možemo da primetimo ove sezone su hit cipele u fluorescentno zelenoj, roze, narandžastoj boji.