Điđi Hadid voli trenerke

Điđi Hadid (Gigi Hadid) je poznata američka manekenka, rođena 23. aprila 1995.

Godine 2016. je proglašena Internacionalnim modelom godine od strane Britanskog saveta mode (British Fashion Council). Do svojih dvadeset šest godina stekla je veliko manekensko iskustvo, šetala je pistama na revijama svetskih brendova i bila zaštitno lice mnogih modnih kampanja.

Stoga smo odabrali da vam predstavimo nekoliko njenih odevnih kombinacija, jer ko bolje ide u korak sa modnim trendovima, nego ona koja je stalno u dodiru sa modom.

Kada kažemo trenerka, sigurno što nam prvo pada na pamet je sportski dan, odlazak na vežbe ili u park sa decom. E pa Điđi je malo obrnula to modno pravilo, jer je trenerka jedan od njenih omiljenih odevnih komada, koji ona kombinuje na različite i nesvakidašnje načine.

Danas su u ponudi različite trenerke, od onih potpuno jednostavnih, do onih koje su ukrašene cirkonima, izvežene… Điđi je odabrala da sivu trenerku sa prorezom na nogavicama i dekorativnim bordurama ukombinuje sa šimi cipelama. Da li je ovo dnevna ili večernja kombinacija, nismo sigurni, ali da je spojila nespojivo, jesmo. Pored ove po malo neuobičajene kombinacije, ona često nosi i trenerku baš onako kako treba, uz patike, u potpuno kežual i u sportskom izdanju.

Još jedna stvar kada je u pitanju njen stil, je da uz trenerke i patike često ponese i male elegantne torbe kao i poslove, veće. Dokaz da ne mora samo sportski ranac da se nosi uz trenerku, već da i tašne ovog tipa savršeno pristaju. Kada pričamo o obući koja ide uz trenerku, osim što je Điđi kombinuje sa salonkama i patikama, ona često nosi i čizme uz trenerku. Sve u svemu, iz priloženog možemo da primetimo da je fan trenerki u svim kombinacijama.

Photo: Youtube screenshot