Karirane pantalone, sakoi, kaputi su hit ove jeseni

Karirani dezen je nešto što ne izlazi iz mode. Ove jeseni će biti pravi must-have. Bilo da su u pitanju karirane pantalone, kaputi, košulje, suknje, deo su high-street kolekcija, a vole ga i blogerke, pa ga često gledamo i na Instagramu. On je idealan za jesenje dane, kada počne da opada lišće. Lako se kombinuje, a svaku odevnu kombinaciju osvežava i čini je drugačijom. Ukoliko ste ranijih godina izbegavali ovaj dezen, sada je vreme da kupite bar jedan komad odeće sa karoom.

Bež karirani kaput će vas učiniti primećenim

Dugi bež teget karirani kaput, idealan za jesenje dane. Izgledaćete fashion sa ovakvim komadom odeće. Kaput u kojem možete da prošetate njujorškim ulicama i zasigurno budete primećeni. Idealno se kombinuje sa džins pantalona. Može da se nosi na starke, mokasine, ali i čizme sa visokom potpeticom. Dovoljno efektan komad odeće, da sve ostalo može da bude vrlo jednostavno.

Karo kaput sa dve šare

Vrlo interesantna kombinacija, sa jedne strane kaputa dominira roze narandžasta boja karo šare, a sa druge strane tirkiz zelena. Ova dama ga je ukombinovala sa džinsom, ali sjajno bi išao i uz crnu odevnu kombinaciju. Za dnevnu varijantu uz farmerke, a za večernju, uz crne pantalone i košulji, ili pak crnu haljinu. Divan je kroj kaputa, ali je još zanimljivija karo šara.

Rolka i karirana suknja dobitna kombinacija

Kakav fenomenalan stil. Karirana suknja je toliko efektna, da u kombinaciji sa rolka džemperom i čizmama izgleda fantastično. Pored karirane šare ove suknje, ne možemo a da ne primetimo da je vrlo interesantan i kroj. Zlatni sat je dobro došao i kao modni detalj, jer se slaže sa zlatnim dugmićima na suknji.

Retro karirana suknja vrlo efektna

Dobro poznata škodska karirana suknja nikada ne izlazi iz mode. Dovoljno je da obućete nju i jednobojnu majicu i imate savršenu modnu kombinaciju. Uz ovakav stil, odlično bi išle i mokasine koje su takođe popularne ove jeseni.

Više karo šara može da bude vrlo usklađeno

Mnogi bi rekli da karirane šare ne mogu da se kombinuju, ali naredna odevna kombinacija pokazuje suprotno. Čak su tri različita karo dezena iskombinovana, i sve zajedno izgleda odlično. Sako, kaput i pantalone i sve u različitim karo šarama, neko bi pomislio klovnovski, ali ne vrlo otmeno i moderno izgleda ova kombinacija.

Karo pantalone i lep džemper odaju utisak elegancije

Kao što je prethodna kombinacija zanimljiva, tako je i sledeća, jer su karirane pantalone ukombinovae sa džemperom na romboide. Slične boje dominiraju i na pantalona i na džemperu, ali je kombinacija pre svega interesantna jer su dva različita dezena uklopljena na veoma elegantan način. Eto ideje za jednu decentnu odevnu kombinaciju.

Gven Stefani zaljubljenik u karo

Jedna od poznatih dama koja često nosi odevne kombinacije koje uključuju i neki karirani komad odeće je poznata američka pevačica Gven Stefani (Gwen Stefani). Na narednim slikama, videćete na koji način ona nosi ovaj dezen.