Karmini koje ćemo nositi ove jeseni

Pored odeće i novih modnih trendova, ove jeseni obnovićemo i šminku. Svi smo se uželeli karmina, a jesen donosi sa sobom tamnije nijanse, ali i nezaobilazne crvene karmine za usne.

Ovo su moderne nijanse ove jeseni:

Ljubičasta boja karmina

Od svetlijih do tamnijih nijansi, ljubičasta boja je odlična zamena za crvenu. Možemo je kombinovati sa raznim bojama odeće.

Nezaobilazni crveni karmin

Crvena boja je klasik! Kada hoćemo da izgledamo ženstveno i senzualno, crvena boja je uvek pravi izbor. Bilo da je koralna nijansa, vino crvena ili bordo, u zavisnosti od onoga što volimo, crvena boja je uvek u modi.

Tamnije nijanse za hladnije dane

 Jesen sa sobom uvek donosi i malo tamnije nijanse, tako da jesenje autfite možemo kombinovati i sa tamnijim karminima braon, ljubičaste ili crvene nijanse.

Nepogrešivi nude karmin za usne

Kada za izlazak odlučimo da se našminkamo više nego uobičajno ili jednostavno volimo tamnije senke za oči, treba da pazimo da ne preteramo i sa karminom. Zato je uz te kombinacije uvek pravi izbor neka boja iz nude palete karmina, kao što su krem ili svetlo roze.

Praktični sjaj za usta

Sjaj za usta je nešto što treba uvek da imamo u torbici. Pogotovo u jesenjim danima, kada vetar duva više nego obično, moramo voditi računa i o svojim usnama, tako da je najbolja odluka za svakodnevne kombinacije, upravo opušteni bezbojni sjaj za usne.

Karmini za usne su IN i ove jeseni i zime, nosite ih hrabro, slobodno, uživajte u svojoj lepoti.