Rad od kuće – šta obući i biti trendi

Mnogi su do sada, usled nepovoljne situacije prouzrokovane pandemijom, iskusili rad od kuće. Jedna od prednosti ovog načina rada je što ne moramo da ustajemo ranije kako bismo se sredili za posao. Možemo da nosimo udobne i ležerne stvari, koje nas neće stezati i koje nećemo jedva čekati da skinemo, kao što je to obično slučaj posle napornog radnog dana u kancelariji. Izdvojili smo za vas odevne komade u kojima će vam biti prijatno, a da to nije pidžama. Lepa i prijatna odeća može imati moć da vam popravi raspoloženje i poveća produktivnost tokom radnog vremena.

Udobni kompleti modernih trenerki

Kompleti trenerki su pravi izbor za rad od kuće. U njima će vam biti udobno i toplo. Izgledaćete čak i moderno, ako preko njih obučete odgovarajući jesenji kaput kada morate iznenada da izađete iz kuće.

Široke pantalone

Široke pantalone, različitih boja i dezena, uz odgovarajuću majicu ili košulju su idealna kombinacija, koja je između opuštenog i poslovnog stila.

Košulja umesto dukserice

Kada želite da vam bude udobno, ali ne volite dukserice u kojima vam je pretoplo, pravi izbor su široke, oversized košulje. Možete nositi i mušku košulju svog partnera, koja će vam biti velika i komotna. Uz to, ukoliko je potrebno da prisustvujete nekom online sastanku, košulja će preko kamere izgledati dovoljno profesionalno a opet ležerno.

Šareni džemperi za dobro raspoloženje

Tokom tmurnih i hladnih dana, raspoloženje možemo popraviti veselim, šarenim džemperom. Prugasti dezen je uvek moderan, a možemo se odlučiti i za neku pastelnu boju ili potpuno šareni džemper. Izbegavajte sintetičke džempere, mnogo će vam biti prijatnije u pamučnim ili končanim. Osim toga, kada dođu novogodišnji praznici, džemperi sa crvenim detaljima mogu doprineti atmosferi koja vlada tih dana u vašem domu.

Kardigani različitih dužina

Pored džempera, kardigani su odličan izbor za rad od kuće. Oni se mogu nosti preko običnih belih ili crnih majici, kao i onih sa zanimljivim printovima i dezenima ili preko košulje. Oni su najčešće mekani, idealni da se u nijih ušuškate dok radite ili napravite pauzu za odlazak do prodavnice ili kraću dremku. U prodavnicama se mogu naći kardigani različitih dužina: kratki, midi  i dugački.

Promenjene okolnosti u kojima radimo i živimo, donele su puno ograničenja ali i po neku dobru stvar. Jedna od njih je opcija rada od kuće za mnoge od nas. Učinimo je posebnom, barem jednim detaljem kao što je lep, moderan outfit.

Ostavi svoj komentar