Bela Hadid na reviji brenda Migler napravila salto

I kada mislimo da je sve izmišljeno u modnoj industiji, grešimo, uvek možemo da se iznenadimo novitetima. Revija modne kuće Migler (Mugler), iza kojeg stoji čuveni istoimeni dizajner Tijeri Migler (Thierry Mugler) bila je pravo iznenađenje za ljubitelje modnih trendova krajem marta ove godine.

Osim toga što se na revija pojavila Bela Hadid i sve prisutne šokirala izvođenjem salta na pisti, napravljen je i sedmominutni video koji je objavljen na zvaničnom sajtu brenda. To je vrlo zanimljiva prezentacija modne kolekcije, s obzirom da se u videu pojavljuju modeli Bela Hadid (Bella Hadid), Irina Šaik (Irina Shayk) i glumica Hanter Šefer (Hunter Schaefer). Pored akrobatskih pokreta koje prave, modeli hodaju u nazad i kreću se poput robota, baš kao u filmu „Argument“. Priznaćemo da su uspeli da skrenu pažnju javnosti na kolekciju brenda Migler za proleće leto 2021. godine, koja je već uveliko dostupna za kupovinu.

Osim toga, dizajner je nastavio sa svojim provokativnim i nesvakidašnjim izgledom odeće. Sama kolekcija veliča i ističe žensko telo. Dominantan materijal korišćen u kolekciji je likra. Kombinovani su providni materijali, sa trakama, nalik na gimnastičarske trikoe. Predstavljene su haljine koje i te kako naglašavaju obline ženske figure, satenske košulje. Pored providnih materijala, dominirala je i mreža ukrašena kristalima, jakne sa smelim ramenima. Čini nam se da su modeli idealni za scenske nastupe, ali ne i za svakodne odevne kombinacije. Ipak ko zna, možda je kreator svojom futuriističkom kolekcijom predvideo način oblačenja u narednim decenijama.

Pogledajte na videu ispod modnu reviju za koju slobodno možemo da kažemo da je mini spektakl.

Photo: Youtube Screenshot

Summary
Bela Hadid na reviji brenda Mugler napravila salto
Article Ime
Bela Hadid na reviji brenda Mugler napravila salto
Description
I kada mislimo da je sve izmišljeno u modnoj industiji, grešimo, uvek ima šanse da se iznenadimo novitetima. Revija modne kuće Mugler, iza kojeg stoji čuveni istoimeni dizajner Thierry Mugler bila je pravo iznenađenje za ljubitelje modnih trendova krajem marta ove godine.
Author
Publisher Ime
Bonzur.rs
Publisher Logo