Ženska odela – seksi, elegantna

Ženska odela, obično povezujemo sa odlaskom na neki poslovni sastanak. Slažemo se da su za takve prilike, odela odličan izbor. Ipak, ona mogu da se nose i u drugim prilikama. Da ne morate da obučete čipkanu haljinu da biste izgledale ženstveno, pokazaće vam sledeći primeri.

Crno odelo je nešto što bi svaka dama trebala da ima u svom garderoberu. Ono je nosivo i u dnevnim, ali isto tako i u večernjim izlascima. Uvek možete da upotpunite vaš stil brošem ili bisernom ogrlicom. Crna rolka ispod strukiranog sakoa, pristaje fenomenalno. Na celu ovu kombinaciju, obujte bež salonke i izgledaćete elegantno i moćno.

Pogledajte još jedan primer kako možete da nosite crna ženska odela. Sako zakopčan, pantalone ravnih nogavica i na nogama ovoga puta crne cipele. Da nije obavezno da ispoštujete pravilo da obuća i tašna budu iste boje, pokazuje sledeća kombinacija.

U crvenom odelu izgledaćete vatreno. Crvena boja inače privlači pažnju, a kada uzmemo u obzir da je vaše odelo savršeno skrojeno i da strukirani sako ističe struk, a takozvane cigaret pantalone vašu vitku figuru, znamo da imamo dobitnu kombinaciju.

Još jedan dama koja se odlučila na jarko crveno odelo. Crvena boja divno stoji i plavušama i brinetama. Ovakvo odelo možete da nosite u različitim prilikama. Ako želite da vaša kombinacija bude svedenija odaberite obuću u nekoj neutralnijoj boji, ali ako želite da do kraja postignete efekat zavodljive dame u crvenom, onda su pravi izbor salonke u toj boji.

I za kraj belo odelo. Belo žensko odelo može da zameni i venčanicu, jer je elegantno i nežno. Naravno da ćete u toj situaciji birati belu, bež, zlatnu ili srebrnu obuću.

Prisetimo se Džesike Aidi koja se za italijanskog fudbalera Marka Veratija udala baš u belom čipkastom odelu.

Ipak za neke druge prilike belo odelo možete da kombinujete i sa crnim sandalama. Baš kao što je to učinila ova dama.

Ostavi svoj komentar