Bela boja u enterijeru, čini prostor većim

Bela boja enterijeru daje čistinu. Svaka prostorija izgleda veće, ako su zidovi bele boje. A ako se odlučite da bela boja preovladava u vašem prostoru, nećete pogrešiti. Možda vam deluje da će beli enterijer izgledati hladno sa belim nameštajem, ali ne. Takvi prostori odišu svežinom, deluje uredno, čisto i svaki prostor će vizuelno izgledati veće. Mi imamo nekoliko predloga za vas.

Prostrana bela dnevna soba. Osim belih zidova, tu je beli trosed, veliki sto za ručavanje i stolice presvučene belim materijalom. Uz malo zlatnih detalja, ova dnevna soba izgleda savršeno.

Dečija soba u kojoj preovladava bela boja je pravi izbor. Ako imate decu različitog pola, a dele sobu, odlučite se za beli nameštaj, zidove, pisaći sto. Neutralna boja, koja može da se uskladi i sa dekorom za devojčice, ali i za dečake.

Da li se negde lepše spava, nego na čisto beloj posteljini. Ova slika asocira na čistinu prostora i miris vaše postoljine. Jutra u beloj boji su sveža. Pored ostalog nameštaja koji je takođe u beloj boji, tu je par slika sa drvenim ramom i drvene police i stolica. Sjajna kombinacija.

Tuš kabina ili kada i lavabo su uglavnom bele boje, ali ako se opredelite da i ormarići u kupatilu budu bele, boje nećete pogrešiti. Beli enterijer kupatilu daje osećaj prostranosti i milina je napuniti kadu toplom kupkom i uživati u njemu.

I za kraj jedan potpuno drugačiji stil uređenje, od ovih do sada. Starinski prostor u beloj boji izgleda pre svega romantično. Možete da dodate neki detalj u šabi šik fazonu ako želite da vaš kutak odiše ženstvenošću.

Ostavi svoj komentar