Juraja Hip će održati koncert 26. oktobra 2022. u Beogradu

Juraja Hip (Uriah Heep), jedna od najpopularnijih hard-rok grupa svih vremena, održaće koncert 26. oktobra 2022. godine u Kombank dvorani u Beogradu. Koncert će biti održan u sklopu turneje povodom 50 godina od osnivanja benda.

„Na kraju, u sećanju ti ostane samo ono što je pozitivno, zabavno. Ostale stvari bivaju zakopane, inače biste samo trošili energiju razmišljajući o njima. Mnogo puta smo zajedno prošli svet, i možete da zamislite kakve smo nestašluke pravili.“, izjavio je Mik Boks, gitarista.

Nije prvi put da će Uriah Heep nastupiti u Beogradu, oni su 2019. godine održali koncert u Sava centru, a prethodno su nastupili i na zaječarskoj „Gitarijadi“ 2006. i 2016. godine. Prvi beogradski koncert održali su još davne 1977. godine. Beogradska publika će još jednom imati priliku da uživa u njihovim hitovima kao što su „Lady In Black“, „Easy Livin“, „Sunrise“ i uz mnoge druge.

Ulaznice za koncert možete kupiti na ticket.rs.

Uriah Heep je engleska hard-rok grupa koja je osnovana 1969. godine u Londonu. Sa grupama Led Zeppelin, Deep Purple i Black Sabbath činila je veliku četvorku engleske hard rok scene. Mik Boks (Mick Box), gitarista, je jedini član benda koji je činio originalnu postavu.

Poslušajte jedan od njihovih brojnih hitova.

Ostavi svoj komentar