Oversized sako – neophodan komad garderobe ovog proleća

Oversized sakoi su laki za nošenje, a možemo ih pronaći u najrazličitijim bojama i u dezenima koje volimo. Sakoi se uklapaju uz skoro sve odevne komade. Možemo ih nositi preko haljina, košulja, uz pantalone, suknje ili uz odelo. Oversized sako je koristan odevni komad za prelazni period, zbog čega je neophodan i ovog proleća.

Na revijama za proleće/leto 2022. mogli smo da vidimo pregršt sakoa. Stela Makartni (Stella Nina McCartney) pokazala je svoje sakoe u pastelnim bojama, dok se Valentino (Valentino) držao minimalnog, belog kroja. Prada (Prada) je predstavila kožne modele širokih sakoa za narednu sezonu.

Za svakodnevne situacije najbolje je odlučiti se za crni, bež ili sivi sako, jer ih možete kombinovati sa najrazličitijim odevnim komadima. Nosite ih uz farmerke ili pantalone, sa ravnim cipelama ili sa cipelama na štiklu.

Za večernje izlaske odaberite sako sa svetlucavim detaljima ili sa neobičnim dezenima. Uveče ih možete nositi preko koktel haljina ili preko, opet modernih, kombinezona.

Ako ste ljubitelji smelih boja ovo je vaša sezona. Nova prolećna kolekcija prepuna je različitih, vedrih boja od narandžaste, preko ljubičaste pa sve do jarko zelene i barbi roze. U novim kolekcijama, skoro svih brendova, možete pronaći oversized sakoe u svim ovim bojama. Pogledajte koje su to najmodernije boje za proleće.

Mnoge poznate dame, poput Bele Hadid, Điđi Hadid, Viktorije Bekam i Kim Kardašijan obožavaju ovaj odevni komad i rado ga nose. Pogledajte kako one kombinuju oversized sakoe.

Summary
Oversized sako – neophodan ovog proleća
Article Ime
Oversized sako – neophodan ovog proleća
Description
Oversized sakoi su laki za nošenje, a možemo ih pronaći u najrazličitijim bojama i u dezenima koje volimo. Sakoi se uklapaju uz skoro sve odevne komade.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar