Sestre Hadid pozirale nage za novu Versaće kampanju

Poznate manekenke Bela (Bella) i Điđi Hadid (Gigi Hadid) postale su zvezde nove kolekcije italijanskog luksuznog brenda Versaće (Versace). Sestre Hadid pozirale su zajedno sa Donatelom Versaće (Donatella Versace), a iznenadile su javnost i fotografijama na kojima su nage sa po nekim Versaće modnim dodacima.

Nova kolekcija uključuje tašne, mini torbe i štikle koje podsećaju na one koje su nosile Bratz lutke, a koje su postale viralna senzacija u poslednjih nekoliko meseci.

Na fotografijama sestre Hadid imaju velike, talasaste frizure i čistu, svežu šminku koja nije previše jaka, što i nije toliko specifično za Versaće, a obučene su u odevne komade od lateksa u različitim bojama.

„Porodica je uvek u srcu svega što radim, zbog čega toliko volim i Belu i Điđi. One savršeno oslikavaju snagu među sestrama i dele tu poruku našem Versaće sestrinstvu širom sveta. Želim da ova kampanja bude topao zagrljaj globalnoj Versaće porodici početkom 2022. godine!“ – rekla je Donatela Versaće u saopštenju za medije.

Donatela je navela i da nije mogla da odoli da se ne priključi svojim „Versaće kraljicama“ u novoj kampanji i da je morala da se fotografiše zajedno sa njima. Fotografiju je podelila na svom Instagram profilu.

Na jednoj od fotografija sestre Hadid pozirale su nage, sa samo ponekim modnim dodacima koji pokrivaju intimne delove. Na fotografiji se prepoznaju i biblijski motivi, jabuka i zmija, koji asociraju na Adama i Evu.

Ovo nije prvi put da Bela i Điđi rade za Versaće, one se često mogu videti na pistama na revijama ovog brenda, a Donatela ih smatra delom svoje Versaće porodice, kako i sama navodi.

Ostavi svoj komentar