Naomi Kembel pozirala sa ćerkom na naslovnici britanskog Voga

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu – Naomi Kembel (Naomi Campbell), pozirala je sa svojom ćerkom za naslovnu stranu martovskog izdanja britanskog Voga (Vogue). Naomi je iznenadila javnost kada je prošle godine objavila da je postala majka, jer niko nije ni znao da je trudna. U intervjuu za Vog otkrila je više o svojoj ćerki, za koju se nagađalo da je usvojena.

„Ona nije usvojena – ona je moja ćerka. Ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. To je najbolja stvar koju sam ikada uradila.“ – kratko je objasnila Naomi, stavljajući tačku na sva nagađanja oko njene trudnoće i ćerke.

Naomi je postala majka u maju prošle godine, u 50. godini života, a javnost je o tome obavestila putem objave na Instagramu zbog čega su mnogi smatrali da je usvojila ćerku. U intervjuu je istakla i da je na prste jedne ruke mogla da izbroji ljude koji su znali da čeka dete.

Na naslovnici martovskog Voga, prvi put je otkrila deo lica svoje ćerke, ali je njeno ime još uvek drži u tajnosti.

„Imam sreće da moja malena voli da putuje kao ja, bez plakanja prilikom poletanja i sletanja. Ona je dobra devojka, dobro spava i jedva da plače. Mnogo se smeje, skoro da priča i ima već šest zuba.“ – otkrila je Naomi.

U intervjuu se osvrnula i na svoju manekensku karijeru:

„I dalje sam zaljubljena u manekenstvo, ali što sam starija, to me čini nervoznijom. Sada imam 51 godinu i šetam pistom sa devojkama od 18 godina! Međutim, moram da kažem i da ih često i kritikujem. Baš sam nedavno rekla: „Hajde devojke, malo energičnije! Dignite ta stopala malo od zemlje. Čini mi se da smo mi u vreme vrhunca moje karijere bile srećnije. Stalno smo imale osmeh od uva do uva! Imale smo tu slobodu da na pisti budemo svoje, nismo morale da budemo uniformisane“.

Naomi ima 51 godinu, a još uvek izgleda neverovatno. Svoj život čuva u tajnosti i uživa u novoj životnoj ulozi – majke.

Summary
Naomi Kembel sa ćerkom na naslovnici Voga
Article Ime
Naomi Kembel sa ćerkom na naslovnici Voga
Description
Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu – Naomi Kembel (Naomi Campbell), pozirala je sa svojom ćerkom za naslovnu stranu martovskog izdanja britanskog Voga (Vogue).
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar