Rijana i Ejsep Roki čekaju bebu

Muzička zvezda Rijana (Rihanna) je po prvi put trudna i očekuje bebu sa svojim izabranikom reperom Ejsep Rokijem (ASAP Rocky). Juče je zvanično potvrđena ova lepa vest, a u Vogu (Vogue) su izašle i prve fotografije budućih roditelja.

Rijana je potvrdila vest o trudnoći nizom fotografija iz snežnog Njujorka, na kojima pozira sa golim stomakom, ogrnuta širokom, pink Šanel (Chanel) jaknom. Potpuno u njenom stilu. Stomak joj je ukrašen zlatnim krstom sa šarenim draguljima.

Fotografije su nastale u Harlemu, gde je Ejsep Roki odrastao, a fotografisao ih je Majls Digs (Miles Diggs). Na fotografijama reper ljubi buduću mamu u čelo, dok zajedno uživaju u zimskoj šetnji.

Par je u vezi od novembra 2020. godine, a ovo će biti njihovo prvo dete. Počeli su da se zabavljaju nakon nekoliko godina prijateljstva, kada je Rijana raskinula trogodišnju vezu sa milijarderom Hasanom Jamelom (Hassan Jameel).

Rijana je za britanski Vog, u periodu kada je započela vezu sa Rokijem, izjavila kako vidi sebe sa troje ili četvoro dece u narednih deset godina. U međuvremenu reper je za Rijanu rekao da je ljubav njegovog života.

Ejsep Roki je u januaru 2020. učestvovao i u kampanji za njenu kozmetičku liniju „Fenty Skin“, povodom čega su davali nekoliko zajedničkih intervjua kako bi promovisali saradnju.

Ejsep Roki je američki reper, producent, režiser, glumac i model iz Harlema (Njujork). Bio je deo grupe ASAP Mob odakle i potiče njegov nadimak. Njegov drugi studijski album „Et. Long. Last. ASAP“ debitovao je kao broj jedan na Bilbord 200 listi. Njegov otac je sa Barbadosa, odakle je i sama Rijana.

Počeo je da repuje sa 8 godina. Njegov otac bio je u zatvoru zbog prodaje droga, a preminuo je 2012. godine, kada je on imao 12 godina. Kada je imao 13 godina, njegov brat je ubijen u Harlemu. Tragedija je inspirisala Rokija da počne da se bavi repovanjem profesionalno.

Rijana je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice. Poreklom je sa Barbadosa, a sa 16 godina preselila se u SAD zbog muzičke karijere. Njen album „Good Girl Gone Bad“ bio je nominovan za 9 Gremi nagrada, a pobedio je u kategoriji sa najbolju saradnju rep i vokalne muzike. Rijana je i ambasador kulture Barbadosa.

Summary
Rijana i Ejsep Roki čekaju bebu
Article Ime
Rijana i Ejsep Roki čekaju bebu
Description
Muzička zvezda Rijana (Rihanna) je po prvi put trudna i očekuje bebu sa svojim izabranikom reperom Ejsep Rokijem (ASAP Rocky).
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar