Poznate majke i ćerke – neverovatne sličnosti i ista zanimanja

Lako se može uočiti sličnost između nekih poznatih majki i ćerki, ali nije samo fizički izgled jedino što su ove lepotice nasledile. Mnoge od njih krenule su majčinim stopama i ušle u svet glume, pevanja ili mode. Ne samo da su nasledile talenat i lepotu nego su, zasigurno, u tome i prestigle svoje majke.

U nastavku pročitajte o nekim onih koje privlače pažnju svetske javnosti, i to ne bez razloga.

Monika Beluči i Deva Kasel

Monika Beluči (Monica Bellucci) iz braka sa glumcem Vinsentom Kaselom (Vincent Cassel) ima dve ćerke – Devu i Leoni. Deva (Deva Cassel) je nasledila najinteresantnije majčine i očeve crte lica i postala je jedan od najtraženijih modela na svetu. Ona je zaštitno lice brenda Dolče i Gabana (Dolce and Gabbana), a sa svojom mamom bila je i naslovnoj strani italijanskog Voga (Vogue). Predviđajuju joj zvedanu karijeru, barem onakvu kakvu imaju i njeni roditelji.

Endi Mekdauel i Sara Margaret Kvoli

Sara Margaret (Sarah Margaret Qualley) je nasledila majčin glumački talenat, ali i lepotu. Trenutno ih zajedno možemo gledati u jednoj od najpopularnijih serija na Netfliksu – „Sluškinja“ (Maid). Endi Mekdauel pored Sare ima i ćerku i sina iz braka sa bivšim, američkim modelom Polom Kvolijem (Paul Qualley).

Goldi Hon i Kejt Hadson

I Kejt je pošla maminim stopama, ali zasigurno nije ostala u njenoj senci. Njih dve su uvek rado viđene u ljupkim i veselim ulogama u romantičnim komedijama. Ali i obe su nagrađene Zlatnim globusima i bile su nominovane za Oskara, a Goldi ga je i osvojila za najbolju sporednu ulogu u filmu „Kaktusov cvet“ (Cactus Flower). Kejtin otac je muzičar Bil Hadson.

Lisa Bonet i Zoi Kravic

Glumica Lisa Bonet (Lisa Bonet) i Zoi Kravic (Zoe Kravitz) su još jedan neverovatan par majka-ćerka. Zoi je ćerka legendarnog muzičara Lenija Kravica (Lenny Kravitz). Nedavno je otkriveno i da će ona igrati čuvenu ženu mačku u novom filmu o Betmenu, koji izlazi u martu naredne godine.

Melani Grifit i Dakota Džonson

Ove dve dame možda fizički ne liče, ali dele neverovatan talenat za glumu. Dakota se proslavila ulogom u filmu „Pedeset nijansi sive“ (Fifty Shades of Grey). Njen otac je takođe glumac – Don Džonson (Done Johnson).

Sindi Kraford i Kaia Gerber

Sindi Kraford (Cindy Crawford) i Kaia (Kaia Gerber) neverovatno liče, gotovo kao da su preslikane. Sindi Kraford je bila jedna od najpoznatijih i najtraženijih modela 80ih i 90ih godina, a njena ćerka je, takođe, model. Kaia je se već našla na tri naslovne strane prestižnog, modnog časopisa Vog (Vogue).

Madona i Lurdes Leon

Najveća živa muzička svetska zvezda – Madona (Madonna), podržala je odluku svoje ćerke Lurdes Leon (Lourdes Leon), da i ona uđe u svet šou-biznisa. Njih dve su zajedno radile na liniji odeće „Material Girl“. Ipak, verovatno joj neće biti lako da prestigne majku, i njenu popularnost.

Uma Turman i Maja Hok

Maja Hok je nasledila glumački talenat od svojih roditelja Ume Turman i Itana Hoka. Na početku svoje karijere pozirala je za časopis Vog, kao i njena majka. Pažnju je privukla nakon uloge u filmu „Male žene“ (Little Women) i uloge u Tarantinovom (Quentin Tarantino) filmu „Bilo jednom u Holivudu“ (Once Upon a Time in Hollywood).

Džejda Piket Smit i Vilou Smit

Vilou Smit (Willow Smith), ćerka glumaca Vila (Will Smith) i Džejde Smit (Jada Smith) je sa samo 21. godinom uspela da se ostvari i kao glumica, pevačica, tekstopisac i muzički producent. Izgleda da je nasledila sve majčine i očeve talente.

Gvinet Paltrou i Blajt Daner

Malo je poznato da je mama Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), takođe poznata glumica Blajt Daner (Blythe Danner). Pored plavih očiju, kose i zanimanja, njih dve dele i interesovanje za zdrav način života i zaštitu životne sredine.

Ostavi svoj komentar