Cartier snimio spot „Ljubav je sve“ sa svetski poznatim umetnicima

Brend luksuznog nakita „Kartije“ (Cartier) je snimio kratki film sa poznatim licima sa idejom da u predpraznično vreme podstanke našu sentimentalnost i postane „himna ljubavi“. Kako kažu iz „Kartijea“, brend slavi lepotu ljubavi te su stoga odlučili da muzička podloga spota bude baš pesma „Ljubav je sve“ Rodžera Glovera (Roger Glover) i Roni Džejms Dio (Ronnie James Dio) iz 1974.

Video je sniman na lokacijama širom sveta, između ostalog i u Parizu, Los Anđelesu, Šangaju. U spotu se pojavljuje dvanaest svetski poznatih umetnika, i to: slavna Monika Beluči (Monica Bellucci), Ela Balinska (Ella Balinska), engleska glumica poznata po ulozi u Čarlijevim anđelima, zatim Marijakarla Boskono (Mariacarla Boscono), italijanska glumica i model, kao i Katia Bunijatišvili (Khatia Buniatishvili), gruzijska pijanistkinja.

Osim njih, tu su i američki model i glumica Lili Kolins (Lilly Colins), francuska režiserka i pisac, Melani Loran (Melanie Laurent), kao i Troj Sivan (Troye Sivan), australijski pevač i jutjuber. U ovom kratkom filmu plešu i pevaju i mlada Vilou Smit (Willow Smith), pevačica i glumica, inače ćerka Vila Smita, britanska glumica Anabel Volis (Annabelle Wallis), zatim reper iz Južne Koreje, Džekson Vang (Jackson Wang), potom iranska glumica Golšifte Farahani (Golshifteh Farahani) i kao i engleska glumica koju pamtimo iz „Igre prestola“ Mejsi Vilijams (Maisie Williams).

Video je režirala mlada, britanska rediteljka i modna fotografkinja – Šarlot Vels (Charlotte Wales). Ona je poznata po svežem, lakom pristupu.

„Deo Kartijeove filozofije je verovati da smo zajedno jači i autentičniji, i stoga smo okupili umetnike koji slave život. Zajedno, oni prkose gravitaciji kroz Kartijeovu crvenu kutiju, koju su ispunili osećajem radosti,“ kaže Arno Kare (Arnaud Carrez), stariji potpredsednik i direktor marketinga ovog luksuznog brenda.

„Svi treba da žive zajedno.“ Kartijeov film deli univerzalnu poruku iza ovih toplih i radosnih stihova, a to je da, dok dočekujemo sezonu praznika ono najvažnije vreme za okupljanje i slavljenje porodice.

Kartije je francuski brend luksuznog nakita i satova, koji je osnovao Luj-Fransoa Kartije (Louis-Francois Cartier), 1847. godine u Parizu.

Summary
Cartier snimio reklamni spot sa poznatima
Article Ime
Cartier snimio reklamni spot sa poznatima
Description
Brend „Kartije“ (Cartier) slavi lepotu ljubavi pod sloganom „Ljubav je sve“ povodom čega  je snimio kratki film sa poznatim ličnostima.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar