Sada možete iznajmiti stan u kome je živela Keri Bredšo!

„U Njujorku uvek tražite posao, dečka ili stan.“

Rekla nam je čuvena Keri Bredšo (Sarah Jessica Parker) pre više od 20 godina. Danas, nakon toliko godina, možete rezervisati stan u kome je Keri živela, za samo 23 dolara po noćenju.

U susret novoj sezoni poznate serije „Seks i grad“ (Sex and the City), firma za iznajmljivanje stanova „Airbnb“ je u saradnji sa „Warner Bros“ studijom, rekreirala Kerin stan na Aper Ist Sajdu u Njujorku. Ljubitelji serije će sada imati priliku da se upoznaju sa Kerinim stilom života, tako što će iznajmiti njen stan za samo 23 dolara po noćenju.

Kerin laptop, odeća, cipele i srebrna ogrlica

Pored samog enterijera koji je preslikan iz serije u stanu se nalazi i Kerin laptop, na kome je provodila mnoge noći pišući čuvenu kolumnu. U drugom uglu sobe je i stolica koju je dizajnirao Kerin bivši – Ejdan Šo.

Naravno, tu je i njen ormar.

Kerin garderober nije samo ponovo kreiran, već je i pun njenih stvari koje gosti mogu da oblače! Opremljen je nekim od najboljih dizajnerskih komada, kao i neizostavnim Manolo Blanik (Manolo Blahnik) cipelama. Tu je i njena čuvena, srebrna ogrlica na kojoj piše –Keri.

„Lik Keri Bredšo mi je blizak i drag. Vraćanje u njen svet, za nastavak priče o Seks i gradu, bila je velika radost. Uzbuđena sam što će naša publika doživeti Kerin Njujork, kao nikada ranije i ući, potupuno, u njenu kožu.“ – rekla je Sara Džesika Parker.

Pored boravka u stanu, posetioce očekuje i kosmopoliten koktel, branč i virtuelni pozdrav od glumice.

Rezervacije su moguće od 8. novembra, a sav prihod ide Muzeju Studija u Harlemu. U stanu mogu boraviti dve osobe, tokom dve večeri.

Nova sezona serije koja je nazvana „Upravo tako“ (And Just Like That) biće premijerno prikazana u decembru ove godine.

Termini za iznajmljivanje su već potpuno rasprodati.

Pogledajte celokupni izgled stana.

Summary
Sada možete iznajmiti stan u kome je živela Keri Bredšo!
Article Ime
Sada možete iznajmiti stan u kome je živela Keri Bredšo!
Description
U susret novoj sezoni poznate serije „Seks i grad“ (Sex and the City), firma za iznajmljivanje stanova „Airbnb“ je u saradnji sa „Warner Bros“ studiom, rekreirala Kerin stan na Aper Ist Sajdu u Njujorku.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar