Deva Kasel – ćerka Monike Beluči jedna od najtraženijih modela

Deva Kasel (Deva Cassel) ima samo 17 godina, a već je bila na naslovnim stranama Voga (Vogue), Harpers Bazara (Harper’s Bazaar), Ela (Elle) i drugih poznatih modnih časopisa. Njena neobična lepota, omogućila joj je da postane jedan od najtraženijih modela na svetu. Ona je ćerka Monike Beluči (Monica Bellucci) i francuskog glumca Vinsenta Kasela (Vincent Cassel).

Deva ima dve mlađe sestre, rođenu Leoni (Leonie Cassel) i polusestru Amazoniju (Amazonie Cassel), koju je njen otac dobio sa manekenkom Tinom Kunaki (Tina Kunakey). Ona je u vezi sa muškim modelom, Lukom Salandrom (Luca Salandra). Voli da provodi vreme na plaži.

Njene specifične crte lica postale su omiljene u modnoj industriji. Nasledila je i majčine i očeve karakteristike koje su se stopile i stvorile jednu, zaista, neobičnu lepotu.

U modni svet ušla je veoma mlada, a već je postigla neverovatan uspeh. Nakon završene srednje škole, počela je da se bavi modelingom. U međuvremenu upisala je i koledž u Italiji. Sa samo 14 godina Deva je postala ambasador „Dolce Shine“ kolekcije, poznate modne kuće Dolče i Gabana (Dolce and Gabbana). Snimila je i predivnu reklamu za parfem Dolce. Ona je takođe i njihovo zaštitno lice.

Na Nedelji mode u Parizu, bila je jedna od najbolje odevenih gošći. Na reviji brenda Dior (Dior), pojavila se u njihovoj kreaciji. Nosila je crne pantalone i top sa dugmićima, u kojima je izgledala veoma graciozno. Imala je i malu Dior torbicu bledo roze boje, koja se savršeno uklopila sa odelom. Aksesoar je bio minimalan, jednostavne sandale i ogrlica, upotpunile su ovu kombinaciju.

Na naslovnoj strani julskog izdanja, italijanskog Voga, našle su se zajedno Monika Beluči i njena ćerka Deva. Nosile su kreacije koje potpisuje Dolče i Gabana (Dolce and Gabbana). Bile su identično obučene, u malu crnu haljinu, sa dubokim izrezom. Monika Beluči je već skoro 20 godina zašitno lice ovog brenda, a danas je to, takođe, i Deva.

U martu, Deva je bila na naslovnoj strani španskog izdanja, čuvenog modnog časopisa Harpers Bazar (Harper’s Bazaar). Nosila je predivan crno-beli sako i crno-bele špicaste, neobične cipele. Ova naslovnica je bila veoma zapažena širom sveta.

Nesumnjivo možemo reći da je Deva Kasel nova ikona stila i da je u tome nasledila, a verovatno i nadmašila svoju majku.

Foto: Youtube-screenshot

Ostavi svoj komentar