Amal Kluni privlači pažnju svojim modnim izborima

Amal Kluni (Amal Alamuddin Clooney) je libansko-britanska advokatica. U žižu javnosti dospela je onog trenutka kada se saznalo da je emotivna partnerka poznatog glumca Džordž Klunija. Venčali se su 2014. godine u Veneciji, i pored toga što se pisalo o tome kako je poznati neženja ipak stao na ludi kamen, pažnju je privukao i njen stil. Verovatno se svi se sećate tog bajkovitog modnog izdanja.

Ovoga puta se osvrćemo na večernje i dnevne odevne kombinacije Amal Kluni. Nije se desilo da se pojavi na nekom događaju, a da prođe neprimećeno.

Na Venecijanskom filmskom festivalu 2014. godine pojavila se na crvenom tepihu u divnoj, dugoj, svetloljubičastoj haljini. Tada je nosila paž frizuru, koja je i ove godine prilično popularna među damama. Ovu predivnu haljinu potpisuje brend Versaće (Versace). Ona u njoj izgleda neverovatno dobro, iako se samo tri meseca pre toga porodila i na svet donela blizance.

Sličan izbor haljine je napravila ovoga puta na Kanskom filmskom festivalu. Divna žuta lepršava haljina, sa velikim šlicem, sjajno pristaje Amala. Odlučila se za jednostavne bež sandale sa velikom štiklom, koje nose potpis Džimi Ču (Jimmy Choo).

Da je manje više, pokazuje i sledeća modna kombinacija gospođe Kluni. Sa tamnim bojama odeće uglavnom nema greške kada se spremate za neki događaj. Takođe, salonke su nešto što ne izlazi iz mode. Nekim od aksesora možete da osvežite vašu modnu kombinaciju, baš kao što je Amal uradila sa malom elegantnom torbom. Dokazala je da cipele i tašnu ne moraju da budu iste boje.

Jedna od neobičnijih modnih kombinacija Amal Kluni je ona u kojoj se pojavila u Metropolitan muzeju u Njujorku 2018. gde je održan glavni modni događaj godine, Met Gala bal. Amal je za ovaj događaj odabrala odevnu kombinaciju britanskog brenda Ričard Kvin (Richard Quinn), koja se sastoji od teget pantalona, satenskog korseta i impresivne suknje. Kada vidite Amal sa leđa pomislili biste da je u balskoj raskošnoj haljini i sigurno ne biste očekivali da ima pantalone.

Kada je reč o njenim dnevnim odevnim kombinacijama, kaput koji nosi je idealan za jesenje dane. Ona ga je uklopila uz crnu haljinu, ali on bi sjajno išao i uz panatlone. Na nogama ima cipele sa debljom potpeticom, a od aksesoara, ponela je srebrne minđuše u obliku suze.

Još jedna jednostavna modna kombinacija u kojoj Klunijeva izgleda sjajno. Crna haljina, sa kopčanjem po sredini čini da Amal izgleda otmeno i elegantno. Takva haljina je svakoj dami potrebna, jer će zauvek biti in. Ne izlazi iz mode, jer je klasičan kroj, a uvek ćete izgledati prefinjeno u takvoj modnoj kombinaciji.

Ovde Amal ima haljinu istog kroja, samo druge boje. Vrlo slične haljine, moramo da primetimo.

I s obzirom na to da je došla jesen, predstavljamo još dve odevne kombinacije, sa predivnim kaputićima. Očigledno je da je Amal fan klasičnog stila, jer i ovakvi kaputi nikada ne izlaze iz mode. Ona se uglavnom opredeli za svetlije boje kaputa, poput bež i svetlo sive, tako da ih nosi uz crnu jednostavnu haljinu, kao i uz belu pamučnu majicu i pantalone.

Foto: Youtube-screenshot