Anđelina i njene ćerke oduševljavaju odevnim kombinacijama

Jedna od najpopularnijih glumica današnjice, Anđelina Žoli (Angelina Jolie) ovih dana ne prestaje da oduševljava svojim modnim kombinacijama, koje nosi širom sveta na premijerama, novog filma „Večni“ („Eternals“). U poslednje vreme, ona se na crvenom tepihu često pojavljuje sa svojom decom.

Zahara (Zahara Marley Jolie-Pitt), Šajlo (Shiloh Jolie-Pitt) i Anđelina pojavile su se zajedno, u Rimu, na premijeri novog filma u predivnim haljinama. Anđelina je nosila dugačku, Versaće (Versace). srebrnu haljinu golih ramena. Šajlo, koja je nasledila najbolje od mame i tate, obukla je svedenu, crnu haljinu i vesele patike, ovo je kombinacija koja i priliči njenim godinama. Zahara voli da pozajmljuje mamine stvari, a ovog puta obukla je dugačku belo-zlatnu haljinu u stilu grčkih boginja.

Na premijeri u Londonu, pored Šajlo i Zahare, Anđelini su se pridružili i sinovi. Ona je nosila Valentinovu (Valentino) kreaciju – dugačku crnu suknju, crni sako i klasičnu belu košulju. Zahara je bila u žutoj, takođe, Valentino haljini, a Šajlo je nosila belu Kristijan Dior (Christian Dior) haljinu.

Pre londonske premijere ona je pozirala u Valentinovoj kreaciji iz 2018. u kojoj je izgledala bolje od najlepših Diznijevih princeza, priznaćete. Haljina je urađena od od metalik zlatnog brokata, sa ručno prošivenom čipkom.

Na premijeri u Los Anđelesu, Anđelina je zablistala u neverovatnom krem kombinezonu koji otkriva ramena. Nosila je i neobičan ukras na donjoj usni. Na ovoj premijeri su i njene ćerke, takođe, bile predivno odevene. Zahara je obukla svetlucavu haljinu koju je dizajnirao Eli Sab (Elie Saab), a koju je Anđelina nosila na dodeli Oskara 2014. godine.

Anđelina Džoli iz braka sa Bred Pitom (Brad Pitt) ima šestoro dece.

Večni“ je novi, američki film o superherojima, koji je zasnovan na Marvelovim stripovima (Marvel Comics). Film je premijerno prikazan 18. oktobra u Los Anđelesu a domaća publika će moći da ga pogleda u bioskopima od 11. novembra.

Pored Anđeline Džoli u filmu igraju i Selma Hajek (Salma Hayek), Gema Chan (Gemma Chan), Ričard Maden (Richard Madden) i drugi.

Foto: Youtube-screenshot

Ostavi svoj komentar