Moderne čizme u kojima ćete pleniti

Kada je u pitanju jesenja moda, jedan od glavnih odevnih predmeta su – čizme. One povezuju čitavu modni autfit, a u nekim kombinacijama one su te prema kojima i biramo šta ćemo obući. Pored modernog dizajna bitno je i da vam čizme za hladniju sezonu, budu udobne i tople. Za vas smo izabrali najpopularnije modele ove sezone. Zakoračite u jesen sa novim čizmama.

Čizme sa velikim đonom

Ovaj model postao je popularan još prethodne sezone, a zadržao se i ove jeseni. Čizme sa upadljivim, visokim đonom možete pronaći u svim bojama, a najpopularnije su bele, krem, crne i roza boje. Takođe u zavisnosti od dužine koju volite, možete naći duboke i čizme do kolena.

Martinke su uvek u modi

Martinke su u modi skoro svake sezone, u nekoliko prethodnih godina su se vratile na velika vrata. One takođe imaju deblji đon, ali i pertle zbog kojih se uglavnom nose u svakodnevnim, urbanim autfitima. Mogu se naći u različitim dezenima od jednostavnih, jednobojnih do potpuno šarenih i onih sa životinjskim printom.

Klasične kratke crne čizme

Ovaj jednostavan, elegantan model polu-čizmiza može se uklopiti uz razne odevne kombinacije. Možemo ih nositi i na posao, ali i tokom opuštene šetnje gradom. Uz farmerke ili uz haljine, potpuno je svejedno. Izgledaće lepo i moderno u svakoj kombinaciji. Ostavićete u njima utisak žene sa stilom, naročito ako ih uklopite uz efektnu, takođe svedenu tašnu.

Čizme do kolena

Duboke čizme su postale modni klasik. Ove sezone modernije su nego ikada pre, a mogu se naći u svim bojama i od različitih materijala. U ovom primeru vidimo da gumenjaci više nisu samo čizme za kišu. Lepo uklopljene uz karo komplet odavaće stil savremene žene koja zna da kombinuje sa ukusom.

Moderne su i čizme do kolena sa visokim đonom, kao i one elegantne, sa visokom potpeticom. Njih lako možete kombinovati sa poslovnim i elegantnim stajlingom, na primer suknjom i kaputom koji je sličnog valera kao i čizme.

Čizme sa animal printom

Ove čizmice će najpre nositi dame koje imaju dovoljno sigurnosti u sebe. Sjajno ćete ih upariti sa ostalim odevnim predmetima svedenih boja, najpre crnim, sivim ili bež. One su toliko dominantne da će obeležiti ceo vaš stajling te ukoliko znate da ih iznesete na pravi način, definitivno ćete privući pažnju gde god da se pojavite.

Kaubojke

Ove čizme se, čini se, na svakih nekoliko godina vraćaju u modu. Njihov neobičan dizajn, zahteva da obučemo jednostavniju odeću, kako bi došle do izražaja. Ovaj model, uglavnom ima višuf potpeticu.

Čizme iznad kolena

Elegantne, pomalo provokativne, ženstvene, čizme iznad kolena su modni hit već nekoliko godina unazad. Možete ih nositi sa suknjama, uskim pantalonama, šorcevima, u različitim prilikama. Ako se opredelite za ovaj model, vodite računa da stoje čvrsto uz nogu, jer ćete u suprotnom imati problem da ih stalno navlačite.

Ostavi svoj komentar