Boje lakova za nokte koje ćemo nositi ove sezone

Dolaskom svake nove sezone, modni trendovi se menjaju, a sa njima i boje lakova za nokte. Tokom leta omiljeni su raznobojni, vedri manikiri, ali jesen je rezervisana za tamnije, gracioznije boje. U skladu sa izborom garderobe, karmina i aksesoara, trebalo bi da izaberemo i odgovarajući lak za nokte. Za vas smo izdvojili moderne boje lakova ove sezone.

Klasične crvene palete boja

Jedna od najženstvenijih boja, koja je uvek moderna, je crvena. Ona ima bezbroj nijansi od koralno crvene do tamno bordo. Crvena boja je univerzalna i može se mazati u svako godišnje doba. Na jesen se možete odlučiti za neku tamniju nijansu crvene, dok je leto rezervisano za koralnu.

Tamno ljubičasta

Jedna od jesenjih boja za nokte, koja je moderna iz sezone u sezonu, je tamno ljubičasta. Ova nijanse može se uklopiti uz mnoge odevne kombinacije, a dobar je izbor i kada vam dosadi crvena boja. Ona takođe izgleda veoma ženstveno kada se namaže na nokte.

Teget i tamno plave nijanse

Za moderne devojke i žene, idealna boja za nokte je tamno plava, odnosno teget nijansa. Ovo je donekle neutralna boja, koju možete kombinovati sa raznim odevnim komadima. Teget i tamno plave nijanse su dobra zamena za crnu boju laka i možemo reći da je u ovoj sferi modne industrije – teget nova crna.

Neobične zelene nijanse

Ove sezone moderne su i tamnije nijanse zelene boje. Ova boja vam možda deluje čudno i nije vaš prvi izbor, ali ako poželite malo da promenite nijanse izaberite ovu modernu, jesenju boju.

Neutralne jesenje boje

Ako volite da vaši nokti izgledaju neutralno i prirodno, ove sezone moderne su i pastelne nijanse koje na noktima deluju veoma ženstveno i nežno. Ove nijanse se, apsolutno, slažu uz svaku modnu kombinaciju i uz sve boje odeće, tako da ako volite šarenu odeću ovo je idealan izbor za vas.

I još jedan savet, izaberite odgovarajuću dužinu i oblik noktiju koji se uklapa uz vašu šaku i vaš modni stil. Tako ćete izgedati ženstveno a prirodno, što je dobitna kombinacija.

Ostavi svoj komentar