Sve popularnija mlada glumica Zendaja očarala publiku u filmu „Dina“

Zendaja (Zendaya), mlada američka glumica, privlači sve više pažnje, naročito posle premijere filma „Dina“ u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Već sa šest godina počela je da glumi u školskom pozorištu, a u Šekspirovom pozorištu u Kaliforniji prodavala je karte za prikupljanje sredstava i bila je inspirisana pozorišnim predstavama koje su je podstakle da postane glumica. Pohađala je i umetničku školu, a tokom studiranja dobila je nekoliko uloga u pozorištima. Imala je nekoliko pozorišnih uloga u Šekspirovim dramama. Popularnost je stekla još kao devojčica, igrajući u diznijevoj seriji „Shake It Up“. Zendaja ima petoro starije braće i sestara.

Sa samo 24 godine osvojila je „Emi nagradu“ za glavnu žensku ulogu u seriji „Euforija“ i time je postala najmlađa glumica koja je dobila ovu nagradu. Istovremeno je i druga crnkinja, u istoriji koja ju je osvojila.

Magazin „GQ“ proglasio ju je za ženu godine.

Nazivaju je „ambasadorkom različitosti“, a ona gaji poseban stil koji je svuda zapažen. Voli da menja različite stilove i odevne kombinacije, pa je možemo videti i u elegantnim haljinama, ali u opuštenim, muškobanjastim varijantama.

Izdvojili smo neke od omiljenih Zendajinih autfita.

Neverovatna odela

Zendaja obožava odela. Nosi ih u raznim bojama, dezenima i krojevima. Možemo reći da ima najmodernija odela u Holivudu u kojima sve ostavlja bez daha.

Očaravajuće haljine za crveni tepih

Iako voli opušteniji stil, ona zna da izabere i pravu haljinu za crveni tepih. Na Venecijanskom filmskom festivalu, privukla je veliku pažnju pripijenom krem haljinom koja je izgledala kao da je mokra. Nosi i jednostavne boje, ali i šarene haljine sa dubokim dekolteom.

Street style

Zendaja obožava ulični stil oblačenja. Paparaci je često fotografišu u opuštenim, ležernim varijantama kao što su široke pantalone, dukserice i starke.

Radujemo se njenim novim ulogama, ali i modnim izdanjima.

Foto: Youtube-screenshot

Ostavi svoj komentar