Svetlana Savić, life coach: Naša duša bira koga ćemo sresti u ovom životu

Svetlana Savić je stomatolog i life coach, živi i radi niz godina u Veneciji u Italiji. Poseduje veliko znanje i iskustvo u radu sa ljudima, te nam ovoga puta priča o tome zašto nam se dešavaju ljudi i događaji u našim životima. Poslušajte je.

„Samo da vas podsetim, da sve što radite sebi radite. Niko ne može da vas povredi, osim ako mu vi to ne dozvolite. A onaj ko čini nažao, njemu se vraća, jer u životu sve kad-tad dolazi na naplatu.

Vraćamo se na ciklus života. Bitna stvar je da se mi hiljadama godina vraćamo u ovu stvarnost, da bismo nešto naučili. Život je jedna velika lekcija, i lepo je što pre učiti, da ne bismo bili stalni ponavljači istih grešaka. U svakom životu, učimo nešto novo. To je pre svega rad na sebi, na svom karakteru.

Mi biramo svoje telo, svoje prijatelje, roditelje, decu. Ništa nije slučajno. Svaki put kada se vratimo u život, mi dođemo spremni. Postoji jedna vrsta dogovora, kada se vraćamo u život na zemlji. Naša duša traži sve unapred. Detaljnije o svemu ćemo pričati u sledećim druženjima.“

Ostavi svoj komentar