Tejlor Svift je proglašena za pevačicu godine

Pop zvezda Tejlor Svift proglašena je za najbolju pevačicu godine na događaju „American Music Awards“ u Los Anđelesu. Pored ovog priznanja, osvojila je još pet nagrada u svim kategorijama u kojima je bila nominovana čime je učvrstila svoju titulu najodlikovanijeg umetnika u istoriji ove dodele, sa čak 40 pobeda u karijeri.

U trci za pobednika u ovoj katergoriji bile su mnoge poznate zvezde, među kojima i Bijonse i Adel. Hari Stajls osvojio je nagradu za najboljeg pevača godine, kao i za najbolju numeru godine za pesmu „As It Was”.

Nakon dodele priznanja, zahvalila se svima koji su je podržavali u prethodne tri godine, tokom kojih je objavila čak četiri albuma.

„Teško je opisati koliko mi je neverovatno da još uvek ovo radim i koliko mi je stalo do svega“ – rekla je Tejlor.

Tejlor je osvojila i nagradu za najbolji spot godine za pesmu „All Too Well“, kao i priznanje za omiljenog ženskog pop izvođača. Njen album „Red“ proglašen je za omiljeni pop album, čiju je novu verziju snimila nakon spora sa bivšom izdavačkom kućom.

„Ne mogu da vam kažem koliko mi znače moji ponovo snimljeni albumi, ali nikada nisam očekivala niti pretpostavljala da će vam nešto značiti“ – rekla je pevačica.

Ostavi svoj komentar