Prijanka Čopra često menja frizure – pogledajte koje smo izdvojili

Prijanka Čopra je indijska glumica, model i mis sveta iz 2000. godine. Rođena je 1982. godine u Džamšedpuru, u Indiji. Glumila je u mnogima filmovima i serijama i uvek je rado viđena na malim ekranima zbog lepote kojom pleni. Često menja frizure, i mi smo izdvojili samo neke od njih, koje vam možda posluže kao inspiracija za vašu frizuru.

Pletenica uz glavu za

Kikica uz glavu, sa strane, ističe vaš profil i daje mladalački luk. To je frizura koju možete da napravite kada želite neku kratkotrajnu promenu na sebi, jer već uveče pred spavanje možete da raspletete kikicu i imate vašu staru frizuru.

Neobavezna punđa

Neobavezna punđa Prijanki stoji fantastično. Kada nemate puno vremena za feniranje i sređivanje kose, pokupite je i uvežite u punđicu. Ova frizura je pogodna i za dnevne i za večernje varijante.

Šarmantna Miki Maus frizura

Posle klasičnih, predstavljamo vam jednu šarmantnu, neobičnu, tzv Miki frizuru. Podseća na uši Miki Mausa. Umesto punđe po sredini, napravite dve, jednu sa leve jednu sa desne strane i dobićete ovu zanimljivu kombinaciju.

Šiške su idealne za ovalno i izduženo lice

Ah te šiške, da li ih ošišati ili ne. Prijanki sjajno stoje. Šiške generalno podmlađuju. Damama sa okruglistam licem, fantastično stoje. Brzo i bez puno utrošenog novca, sa šiškama dobijate potpuno nov izgled lica, osvežen.

Paž je ponovo u modi

Paž se ove godine vratio na velika vrata. Prijanka ima paž frizuru, blago izlomljenu kosu i šiške na stranu. Još jedan dokaz da joj svaka frizura stoji.

Stepenasto ošišana kosa

Ravna, negovana, sjajna kosa ošišana stepenasto. Frizura koja je uvek u trendu. Ako imate ravnu kosu, sa ovim načinom šišanja, nije vam uvek neophodno ni feniranje. Ako ste dobro ošišani, dovoljno je da osušite kosu i ona će padati baš onako kako treba.

Posle svih ovih frizura, jedno što smo zaključili je da pre svega vaša kosa treba da bude negovana, zdrava i sjajna. Prijanka Čopra ima divnu kosu, i rado menja frizure, od radikalnih promena, jer nekada je ošišana na paž, a nekada ima dugu kosu, do onih manjih, poput šiški, kikica, punđi.