Nova verzija filma „Vrana“ će se snimati u junu

Snimanje nove verzije kultog filma „Vrana“ iz 1994. godine, trebalo bi da počne u junu, nakon nekoliko godina od početka planiranja projekta. Glavnu ulogu će igrati Bil Skarsgord (Bill Skarsgard), a nova verzija trebalo bi da bude snimana na lokacijama u Pragu i Minhenu. Budžet za film je oko 50 miliona dolara.

Bil Skarsgord, koji će igrati glavnu ulogu u novoj verziji „Vrane“, proslavio se ulogom klovna u horor filmovima „To“, kojima je doneo zaradu od preko milijardu dolara. On će igrati Erika Drejvena, koji je spreman da osveti ubistvo svoje verenice. Film će režirati Rupert Sanders (Rupert Sanders).

Radnja filma prati Erika Drejvena koga je, zajedno sa verenicom, noć uoči Noći veštica ubila banda Top Dolara. Godinu dana nakon ovog događaja, Erik je ustao iz groba sa namerom da se osveti. Ljudi su nekada verovali da kada čovek umre, vrana odnosi njegovu dušu u zemlju mrtvih, ali će u ovom filmu vrana vratiti dušu kako bi se osvetila.

Inspiracija za film pronađena je u stripu koji je napisao i nacrtao Džejms O’Bar (James O’Barr) kasnih 1980-ih. Prema navodima Hollywood Reporter-a, scenario je napisao Zek Bejlin (Zach Baylin), koji je ove godine bio nominovan za Oskara u kategoriji za najbolji scenario za film „Kralj Ričard“.

Originalna verzija filma „Vrana“ ostaće upamćena i po smrti glavnog glumca Brendona Lija (Brandon Lee), koji je poginuo na setu u 28. godini života. Do nesreće je došlo tako što su u pištolju greškom bili pravi meci, umesto lažnih. 

Film „Vrana“ ima nekoliko nastavaka, među kojima su „Vrana: Grad anđela“, „Vrana: Spasenje“ i Vrana: Opaka molitva“. Tokom devedesetih postojala je i TV serija, a sada očekujemo i novu verziju ovog kultnog filma.  

Summary
Nova verzija filma „Vrana“ će se snimati u junu
Article Ime
Nova verzija filma „Vrana“ će se snimati u junu
Description
Snimanje rimejka kultog filma „Vrana“ iz 1994. godine, trebalo bi da počne u junu, nakon nekoliko godina od početka planiranja projekta. Glavnu ulogu će igrati Bil Skarsgard.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar