Mlada zvezda Zendaja u glavnoj ulozi u novom filmu „Challengers“

Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, Zendaja (Zendaya), igraće glavnu ulogu u novom filmu „Challengers“, reditelja Luke Gvadanjina (Luca Guadagnino). Snimanje filma je već počelo, a pored nje glavne uloge u filmu imaju i Džoš O’Konor (Josh O’Connor) i Majk Fest (Mike Faist).

Radnja filma pratiće priču o Taši (Zendaja), teniserki koja postaje trener svog supruga Arta, koji se iz osrednjeg igrača transformiše u Grend Slem prvaka.  Međutim, nakon vrhunca slave Arti će doživeti potpuni kolaps, suočen sa raznim problemima. Kako bi mu pomogla, Taša ga prijavljuje na Challenger događaj, na kome će se suočiti sa njenim bivšim dečkom i svojim bivši najboljim prijateljem.

Ovo je priča o ljubavnom trouglu na teniskom terenu i van njega. Film je fokusiran na takmičarski svet profesionalnog tenisa.

Gvadanjino je italijanski reditelj koji se proslavio filmom „Call Me by Your Ime“ u kome su glavne uloge imali Armi Hamer (Armie Hammer) i Timoti Šalame (Timothée Chalamet).

Zendaja je imala velikog uspeha u prethodnom periodu, sa filmovima „Spider-Man: No Way Home“, „Dina“ i sa HBO serijom „Euforija“, tako da se sa razlogom smatra jednom od najperspektivnijih glumica današnjice.

Datum premijere još uvek nije poznat, a film je već počeo da se snima na lokacijama u Bostonu.

Summary
Zendaja u glavnoj ulozi u novom filmu „Challengers“
Article Ime
Zendaja u glavnoj ulozi u novom filmu „Challengers“
Description
Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, Zendaja (Zendaya), igraće glavnu ulogu u novom filmu „Challengers“, reditelja Luke Gvadanjina (Luca Guadagnino). Snimanje filma je već počelo, a pored nje glavne uloge u filmu imaju i Džoš O'Konor (Josh O'Connor) i Majk Fest (Mike Faist).
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar