Druga sezona serije „Euforija“ obara rekorde gledanosti

Druga sezona nagrađivane dramske serije „Euforija“ (Euphoria) počela je da se emituje 10. januara na platformi HBO Max, kao i na HBO kanalu. Samo jednu epizodu serije pogledalo je 2,6 miliona gledalaca, što je rekord u gledanosti ove striming platforme. Najavljeno je 11 novih epizoda u kojima Ru čekaju novi problemi sa kojima mora da se izbori.  

Radnja serije prati mladu devoju Ru Benet, koja je izasla sa klinike za odvikavanje. Ona upoznaje transrodnu devojku Von, sa kojim zajedno pokušava da se uklopi u današnji svet i društvo, koje je prepuno seksa i droge. Ru je u konstantnoj potrazi sa ravnotežom između ljubavi, gubitka i zavisnosti. Druga sezona nastavlja da istražuje probleme sa kojima se glavni likovi susreću.

Glavnu ulogu ima mlada glumica Zendaja (Zendaya), a pored nje u seriji glume i Hanter Šejfer (Hunter Schafer), Nika King (Nika King), Erik Dejn (Eric Dane), Angus Klaud (Angus Cloud), Džejkob Elordi (Jacob Elordi), Aldži Smit (Algee Smith), Sidni Svini (Sydney Sweeney), Aleksa Demi (Alexa Demie), Barbi Fereira (Barbie Ferreira), Mod Apatou (Maude Apatow), Dominik Fike (Dominic Fike), Ostin Ejbrams (Austin Abrams) i drugi.

Autor i scenarista serije je Sem Levinson (Sam Levinson), a radnja je zasnovana na istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Lešem (Ron Leshem) i Dafne Levin (Daphna Levin).

Prva sezona serije „Euforija“ počela je da se emituje 2019. godine na kanalu HBO, a ubrzo nakon toga je stekla status jedne od najboljih tinejdžerskih drama koje su do sada snimljene.  

Za ulogu u ovoj seriji Zendaja je osvojila nagradu Emi (Emmy Award) i nagradu Satelit (Satellite Award) za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Glumci ove popularne dramske serije, nedavno su privukli veliku pažnju svojim stajlinzima na premijeri u Los Anđelesu.

Pogledajte i trejler za drugu sezonu popularne serije „Euforija“.

Ostavi svoj komentar