Najgledanije serije na Netfliksu i HBO-u za vreme praznika

Jedan od najboljih načina da se odmorite za vreme praznika je uz serije i filmove. HBO Max i Netfliks (Netflix) su dve najgledanije platforme kada su u pitanju serije. U toku praznika izdvojilo se nekoliko serija koje su bile veoma gledane. One nemaju praznične teme, ali su privukle pažnju mnogih gledalaca. Među najgledanijim serijama je i nastavak čuvenog „Seks i grada“.

Izdvojili smo za vas koje su to serije bile najgledanije tokom praznika na Netfliksu i HBO-u.

Sex/Life (Netfliks)

Sex/Life“ je američka dramska serija, koja je inspirisana romanom „44 poglavlja o 4 muškarca“ koju je napisala B.B. Eston. (B.B. Easton). Radnja serije prati majku iz predgrađa, koja se prepušta fantazijama, koje dovode njenu sadašnjost i brak u sukob sa buntovnom prošlošću.

Flatbush Misdemeanors (HBO)

Ovo je američka humoristička serija, koja prati Dena i Kevina, dugogodišnje prijatelje, koji se bore da napreduju u svom novom okruženju u Fletbušu (Bruklin, Njujork).

Sex Education (Netflix)

Sex Education“ je britanska serija koja je mešavina drame i komedije. Radnja serije prati život studenata, osoblja i roditelja, koji se bore sa ličnim dilemama i problemima, često vezanim za seksualnost. Ova serija je veoma uspešna još od momenta kada se prvi put prikazivala 2019. godine, kada je imala preko 40 miliona gledalaca.

Succession (HBO)

Radnja serije fokusirana je na porodicu Roj, disfunkcionalne vlasnike globalnog medijskog i zabavnog konglomerata. Oni se nalaze u velikoj neizvesnosti usled bolesti Logana Roja, glave porodice. Serija ima 4 sezone, a poslednja sezona izašla je prethodne godine.

The Witcher (Netfliks)

„Veštac“ (The Witcher) je naučnofantastična dramska serija, koja je zasnovana na istoimenoj seriji knjiga poljskog pisca Andrzeja Spakovskog (Andrzej Spakowski). Radnja serije smeštena je u izmišljenu srednjovekovnu zemlju i prati legendu o Gerlatu od Rivije i princezi Ciri, koju su međusobno povezani sudbinom.

Suits (Netfliks)

Suits“ je američka serija o pravnicima, čija je radnja smeštena u izmišljenu advokatsku firmu u Njujorku. Serija prati Majka Rosa koji je napustio fakultet i koji uprkos tome počinje da radi kao pravnik.

Stay Close (Netfliks)

„Stay Close“ je britanska, dramska miniserija zasnovana na istoimenom romanu Harlana Kobena (Harlan Coben). Serija prati živote troje ljudi, koji će biti isprepletani nakon nestanka jednog od likova. Svako od njih namerava da dovrši svoj monstruozni plan.

Snowpiercer (Netfliks)

Snowpiercer“ je američka postapokaliptična triler serija, koja je zasnovana na istoimenom filmu koji je režirao Bong Džun-ho (Bong Joon-ho), dobitnik nekoliko Oskara za film Parazit. Radnja serije je smeštena u 2026. godinu, sedam godina nakon što je svet postao zaleđena pustoš. Serija prati ostatke čovečanstva koji su se sklonili u luksuzni voz koji se neprestano kreće.

And Just Like That (HBO)

Nastavak kultne serije „Seks i grad“ premijerno je prikazan 9. decembra. U nastavku gledamo dobro poznate Keri, Šarlot i Mirandu, ovog puta bez Samante, koje se nalaze u zrelim godinama, ali se podjednako bore sa ženskim problemima i savremenim načinom života.

The Beat (Netfliks)

„Beat“ je nemačka triler serija koja prati momka Bita. On radi kao promoter u najpoznatijem berlinskom tehno klubu i ne propušta ni jednu žurku. Evropske tajne službe će ga regrutovati kao tajnog insajdera. On će nakon toga otkriti šokantne razmere korupcije u svom okruženju.

Summary
Najgledanije serije na Netfliksu i HBO-u za vreme praznika
Article Ime
Najgledanije serije na Netfliksu i HBO-u za vreme praznika
Description
Jedan od najboljih načina da se odmorite za vreme praznika je uz serije i filmove. HBO i Netfliks (Netflix) su dve najgledanije platforme kada su u pitanju serije.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar