Stiže ova sezona serije „Stranger Things“ 27. maja

Četvrta sezona serije „Stranger Things“ najavljana je za 27. maj. Prvi deo nove sezone jedne od najpopularnijih naučno-fantastičnih serija 21. veka, biće emitovan krajem maja, a drugi deo najavljen je za 1. jul. Na oduševljenje svih ljubitelja ove serije, najavljena je i peta sezona. Netfliks (Netflix) je nedavno objavio i trejler i video sa nazivima epizoda za četvrtu sezonu.

Četvrta sezona će imati devet epizoda: „The Hellfire Club“, „Vecna’s Curse“, „The Monster and the Superhero“, „Dear Billy“, „The Nina Project“, „The Dive“, „The Massacre At Hawkins Lab“, „Papa“ i „Piggyback“. U trejleru možemo videti da Ileven i Vil žive nove živote u Kaliforniji. Ileven se teško prilagođava, iako to ne želi da prizna Majku. Njeno pismo je naracija u trejleru za novu sezonu.

„Sada volim čak i školu. Stekla sam mnogo prijatelja“, kaže ona, dok je ignorišu vršnjaci u školskom hodniku. „I pored toga, spremna sam za prolećni raspust, uglavnom zato što ću te videti. Imaćemo najbolji prolećni raspust ikada.”

Trejler se završava poprilično napeto sa eksplozijama i jurnjavom automobila, dok se u pozadini čuje pesma „A Place In California“ Džeremija Bernema.

U novoj sezoni ćemo gledati Vinonu Rajder (Winona Rayder), Dejvida Harbora (David Harbor), Fin Volfhard (Finn Wolfhard), Mili Bobi Braun (Millie Bobby Brown), Maju Houk (Maya Hawke) i mnoge druge.

U novoj sezoni serije pojaviće se i Nikola Đuričko. Kreatori serije su braća Dafer (Matt i Ross Duffer).

Nedavno je izašao i još jedan trejler u kome vidimo da je Hoper zarobljen u snežnoj Kamčatki u Rusiji. On će se tamo suočiti sa brojnim opasnostima, koje su za sada još uvek nepoznate.

Summary
Nova sezona serije „Stranger Things“
Article Ime
Nova sezona serije „Stranger Things“
Description
Najavljena je četvrta sezona serije „Stranger Things“ jedne od najpopularnijih naučno-fantastičnih serija 21. veka.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar