Zvezde serije „Euforija“ zablistale na crvenom tepihu

Glumci iz popularne američke serije „Euforija“, pored talenta za glumu imaju i veoma izražen osećaj za modu. Članovi glumačke ekipe su 5. januara u Los Anđelesu, zablistali na crvenom tepihu promovišući drugu sezonu serije.

Pogledajte u nastavku šta su obukli na ovom događaju.

Zendaja u Valentino haljini iz ’92.

Jedna od najpopularnijih mladih glumica – Zendaja (Zendaya), obukla je predivnu crno-belu Valentino (Valentino) haljinu iz kolekcije proleće/leto 1992. godine, koju je tada na pisti nosila Linda Evanđelista (Linda Evangelista). Kombinaciju je upotpunila sa elegantnim, visećim minđušama.

Hanter Šafer u jednostavnoj haljini

 Hanter (Hunter Schafer) je nosila dugačku Pradinu (Prada) haljinu sa otvorenim ramenima. Frizuru je ukrasila jednostavnom, crnom trakom za kosu. Njena odevna kombinacija bila je drugačija i jednostavnija od ostalih.

Aleksa Demi u šljokicastoj haljini

Aleksa (Alexa Demie) je nosila glamuroznu, šljokičastu Balensijaga (Balenciaga) haljinu bez ramena. Kosu je oblikovala u jednostavnu punđu koju je ukrasila diskretnim šnalicama.

Sindi Svini elegantna do kraja

Sindi (Sydney Sweeney) je privukla pažnju u dvodelnoj Miu Miu (Miu Miu) biserno-beloj kreaciji. Njena haljina je po sebi ima elegantne srebrne ukrase, a čitav stajling upotpunila je i belim rukavicama do laktova.

Mod Apatou u prozirnoj haljini brenda YSL

 Mod (Maude Apatow) se odlučila za prozirnu, blistavu midi haljinu bez ramena, koju je dizajnirao Iv Sen Loran (Yves Saint-Laurent).

Angus Klaud

Angus (Angus Cloud) se pojavio u neobičnom narandžastom odelu koje je deo Versaćeove (Versace) kolekcije za proleće/leto 2022. Narandžasta boja je najavljena kao jedna od vodećih u narednoj sezoni.

Džejkob Elordi u svedenom odelu

Džejkob (Jacob Elordi) je zablistao na premijeri u elegantnom, jednostavnom crnom odelu koje je uklopio sa belom košuljom i belim cipelama.

Euforija je američka tinejdžerska drama iza koje stoji HBO Max. Radnja serije prati 17-godišnju Ru koja izlazi sa odvikavanja. Njen život se dramatično menja, kada upozna transrodnu devojku Džuls. Njih dve zajedno pokušavaju da pronađu svoje mesto u svetu.

Ostavi svoj komentar